Kabadüz’de minik öğrencilere hayvan sevgisi aşılandı

Kabadüz’de minik öğrencilere hayvan sevgisi aşılandı

Kabadüz’de minik öğrencilere hayvan sevgisi aşılandı

Ordu’nun Kabadüz ilçesinde, kaymakamlık tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde ilkokul öğrencilerine stetoskoplar ile yavru köpek ve insan kalbi dinlettirildi.
Kabadüz Kaymakamlığı’nın, özellikle diğer türler ile uyumlu yaşam, hayvanlarla doğru ve sağlıklı temas konularında öğrencilerin bilinçlenmesi adına Yokuşdibi İlkokulu’nda etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlik dolayısı ile ilkokul öğrencilerine stetoskop aracılığı ile yavru köpek ve insan kalbi dinlettirildi. Özellikle hayvan sevgisinin küçük yaşta aşılanmasını amaçlayan etkinlik dahilinde minik öğrencilere ayrıca veteriner hekimlik mesleği hakkında da bilgilendirmeler yapıldı.
‘Kalbimiz Aynı Atıyor’ etkinliğinde Kabadüz Kaymakamı Yasin Şahin, öğrencilere hayvan sevgisinin öneminden bahsederek, hayvanları sevmeleri konusunda bilgilendirmede bulundu. Sınıf ortamında düzenlenen etkinlikte Kaymakam Şahin, öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.


Güncel 26.05.2022 17:54:17 0

İlginizi Çekebilir

1

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

2

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

3

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

4

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

5

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

6

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

7

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı

8

Trabzonspor'un Antalya deplasmanındaki takım otobüsüne taşlı saldırı

9

Mersin'de kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiliyor

10

Spotify yeni ofisi ve yönetimiyle Türkiye'ye olan bağlılığını güçlendiriyor