Kabakcı şampiyonları ödüllendirdi

Kabakcı şampiyonları ödüllendirdi

Kabakcı şampiyonları ödüllendirdi

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Gaziantep’te düzenlenen Görme Engeliler Atletizm Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza atarak Kayseri’ye 13 madalya ile dönen sporcuları ödüllendirdi.
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından Gaziantep’te düzenlenen Görme Engeliler Atletizm Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi temsilen katılan sporcular toplamda 13 madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Şampiyonaya katılan; Kayseri Erciyes Görme Engelliler Spor Kulübü 6 Altın, 3 gümüş ve 1 Bronz madalya, Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü ise 1 Altın, 2 Gümüş madalya kazanarak ilimize toplamda 13 madalya ile döndü.
Şampiyon sporcuları İl Müdürlüğü Sporcu Eğitim Merkezinde ağırlayan İl Müdürü Kabakcı sporcuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi. Böylesine önemli Şampiyonalarda elde edilen başarıların kendisini gururlandırdığını dile getiren İl Müdürü Kabakcı sporcular ve antrenörler ile tek tek sohbet ederek tebrik etti. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Görme Engelliler branşına her türlü desteği vereceğini söyleyen Kabakcı, Sporculara başarı temennisinde bulundu.


Spor 8.04.2021 15:20:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı