Kader’in katili babasını da öldürmüş

Kader’in katili babasını da öldürmüş

Kader’in katili babasını da öldürmüş

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde, indirim yapmadığı için döner dükkanında Kader Balcı’yı öldüren Recep Ö.’nün daha önce de babasını öldürdüğü ve 8 yıl hapis yattığı öğrenildi.
Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde ekmek arası döner satışı yapan iş yerine giren Recep Ö. (36), iş yeri sahibi Kader Balcı’dan indirim talep etti. İndirim talebi reddedilen Recep Ö., sinirlenerek yanında taşıdığı bıçakla Kader Balcı’ya saldırdı. Saldırganla bir süre boğuşan Kader Balcı, defalarca vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralandı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Kader Balcı hayatını kaybetti. Olay anı saniye saniye güvenlik kameraları tarafından kaydedilmişti.
Daha sonra polis ekiplerince gözaltına alınan Recep Ö., Çerkezköy Adliyesine sevk edildi. Recep Ö.’nün daha önce babasını öldürdüğü için hapis cezası yattığı ve daha sonra bir süre psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Ayrıca şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı da öğrenildi.


Yurt Dünya 11.02.2021 14:38:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

2

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

3

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

4

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

5

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

6

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

7

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

8

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi

9

İstanbul Atlas Üniversitesi Uluslararası Danışma Kurulu Üyeliğine yeni isim

10

Mersin'de ilkokul öğrencileri tarihi mekanların hem maketini hem resmini yaptı