Kadıköy’de toz yumruğu: Sokak ortasında darp etti

Kadıköy’de toz yumruğu: Sokak ortasında darp etti

Kadıköy’de toz yumruğu: Sokak ortasında darp etti

Kadıköy’de yolda köpeğiyle yürüyen vatandaş, kaldırımı süpüren temizlik işçisine köpeğine toz geldiğini iddia ederek saldırdı. Temizlik işçisinin burnu kırılırken, saldırı anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, Kadıköy Rasimpaşa Mahallesi’nde dün öğlen saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, temizlik işçisi A.C., kaldırımı süpürdüğü sırada köpeğiyle yürüyen bir kişi, köpeğine toz geldiğini iddia ederek kaldırımı süpüren A.C. ile tartışmaya başladı. İkili arasındaki tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan şahıs, yumruklarla A.C.’ye saldırdı. Aldığı darbeler sonrası A.C.’nin burnu kırılırken, saldırgan şahıs ise olay yerinden uzaklaştı. Temizlik işçisi Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

“Burnunda kırıklar varmış“
Yaşanan olaya ilişkin konuşan Turan Biçeci, “Dışarıdan gelen sesleri duyunca sokağa çıktık. Yoldan geçen şahıs, görevlinin burnuna yumruk atmış. Burnunda kırıklar varmış. Yoldan geçen şahıs, yoldaki çöpleri tekmelemiş. Kısa bir arbede oldu. O sürede adamın burnunu kırdıysa demek ki bu işlerden anlıyor” diye konuştu.



Yurt Dünya 5.08.2022 16:07:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Huawei Cloud IDC'nin Türkiye değerlendirme raporunda "Lider" konumunda

2

Antalya'da Plancia Magna heykeli açıldı

3

7. Uluslararası Mersin Maratonu'nun tanıtım toplantısı yapıldı

4

Adana'da "Reel Sektör Şirketleri İçin Kur Riski Yönetimi ve Korunma" paneli düzenlendi

5

Kozan ilçesinde minibüsle çarpışan elektrikli motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Tarsus ilçesinde gıda ve temizlik ürünü satan işletmeler denetlendi

7

Hatay'da 33 uyuşturucu hap ele geçirilen otomobildeki 2 şüpheli gözaltına alındı

8

Gülnar Belediyesi atık motor yağlarını geri dönüşüme kazandırıyor

9

ON Dijital Bankacılık "Türkiye'nin En İyi Dijital Bankası" ödülünü kazandı

10

Silifke ilçesinde sağanaktan etkilenen mahallelerde temizlik çalışmaları sürüyor