Kadın futbolcular Kandilli’de kampa girdi

Kadın futbolcular Kandilli’de kampa girdi

Kadın futbolcular Kandilli’de kampa girdi

Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, TTK Armutçuk Misafirhanesi’nde kamp yapıyor. Takımda bir taraftan yeni sezon hazırlıkları sürürken transfer çalışmaları da davam ediyor.
TTK Armutçuk Misafirhanesi’nde kamp yapan Türkiye Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, yeni sezon öncesi hazırlıklarına hız verdi.
Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Faruk Varlık, Kandilli’de 14 günlük bir kamp çalışması yapacaklarını belirterek şunları söyledi:
“Yeni sezon öncesi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kampın bir haftasını geçirdik. Bu süre zarfından oyuncularımızın istekli olması ve gösterdikleri performans beni memnun etti.”
Kuzu, “Hedefimiz, daha güçlü bir Ereğli Belediyespor”
Kadın Futbol ve Altyapı sorumlusu As Başkan Sertan Kuzu ise Ereğli Kadın futbol takımını daha da iyi noktaya getirmek için çaba gösterdiklerini ifade ederek “Başkanımız da kadın futbol akımına ayrı bir önem veriyor ve destekliyor. Bu sezon kadromuzdaki futbolcular ve yeni transfer ettiğimiz sporcularla daha iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Transfer ettiğimiz ve kadroda düşündüğümüz futbolcular var. Kadın futbolunda Fenerbahçe başta olmak üzere birçok Süper Lig takımının da yatırım yapacağı gündemde. Güzel bir sezon olmasını diliyorum.” dedi.


Spor 30.08.2021 17:17:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

2

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (1)

3

Belen ilçesinde sis etkili oldu

4

Antakya ilçesinde inşaat şantiyesindeki çukura düşen işçi yaralandı

5

Hatay'da devrilen otomobildeki 3 kişi yaralandı

6

Antalya-Isparta yolunda heyelan meydana geldi

7

Yeşilay, Isparta'da geçen yıl 27 bin kişiye ulaştı

8

GÜNCELLEME 2 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

9

GÜNCELLEME: Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

10

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı