Kadın kursiyerler sertifikalarını aldı

Kadın kursiyerler sertifikalarını aldı

Kadın kursiyerler sertifikalarını aldı

Kütahya’da, “Kadınlarımız El Sanatlarıyla Rehabilite ve Meslek Sahibi Oluyor” projesi kapsamında açılan çini, seramik, nakış, iğne oyası ve çamur şekillendirme kurslarını başarıyla tamamlayan 80 kursiyer sertifikalarını törenle aldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen ve Zafer Kalkınma Ajansı (ZAFER) tarafından koordine edilen Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında hazırlanan projeyle Ala Konağı’nda kadınlara yönelik açılan çini, seramik, nakış ve iğne oyası kursları tamamlandı.
Kütahya Valiliği, Kütahya Çiniciler ve El Sanatları Esnaf Odası, İŞ-KUR İl Müdürlüğü, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi iş birliğinde açılan kursları başarıyla tamamlayan 80 kadın kursiyer için sertifika takdim töreni düzenlendi.
ZAFER Genel Sekreteri Veli Oğuz kurslar kapsamında 318 saat çini, 229 saat nakış, 300 saat iğne oyası, 401 saat çamur şekillendirme eğitimi verildiğini söyledi.


Güncel 19.10.2021 15:19:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

2

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

3

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

4

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

5

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

6

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

7

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

8

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

9

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

10

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü