Kadir Kara: Osmaniye ile olan bağımı koparmayacağım, her zaman hizmetinde olacağım

Kadir Kara: Osmaniye ile olan bağımı koparmayacağım, her zaman hizmetinde olacağım

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Merkez ve köy mahalle muhtarları ile düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, Merkez ve köy mahalle muhtarları ile düzenlediği kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Kara, Belediye Fuaye Salonunda ağırladığı muhtarlarla tek tek selamlaşarak katılımları için teşekkür edip, yeni yıllarını tebrik etti. Başkan Kadir Kara, “Nerede olursam olayım, hangi konumda olursam olayım, ben her zaman Osmaniyeli hemşerilerimizin ve siz değerli kardeşlerimin, saygıdeğer muhtarlarımın her zaman emrinde, her zaman hizmetinde olacağımı ifade etmek istiyorum. Bundan emin olun. ” dedi. 
Mahalle muhtarları ise Başkan Kadir Kara ile 15 yıllık görev süresi içerisinde her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını ve birçok hizmeti başarıyla sonuçlandırarak, vatandaşlara birlikte sunduklarını belirttiler.
MUHTAR SESLİ’DEN BAŞKAN KADİR KARA’YA HİZMETLERİ İÇİN TEŞEKKÜR
Kahvaltının ardından konuşan Cebelibereket Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Esenevler Mahallesi Muhtarı Tarık Sesli, Başkan Kadir Kara ile birlikte üç dönem uyum içerisinde hizmet sunduklarını belirterek, “Muhtarlığı ilk kazandığımız yıllarda Belediye Başkanımız, ramazan ayında bir iftar yemeği vermişti. Orada çalışma arkadaşlarına yönelik şöyle bir ifade kullanmıştı, ‘Muhtarlarımızın talebi benim talebimdir.’ Dedi ve biz ondan beri çok iyi çalışıyoruz. Allah razı olsun kendisinden. Sayın başkanım sizleri canı gönülden çok seviyoruz, her zaman gönlümüzdesiniz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetleri için de çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Cebelibereket Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Muhtarı Tarık, derneğin vizyon ve misyonunun yazılı olduğu dosya ve Yıldız ve Ay kısmı el sanatı “filografi” ile yapılmış olan Türk Bayraklı plaket takdim etti. 
MUHTAR ÖZENER: BAŞKANIMIZ HER ZAMAN BİZLERİN YANINDA OLDU
Muhtarlar Dernek Başkanı ve Alibekirli Mahallesi Muhtarı Ahmet Özener ise konuşmasında, “2009 yılından bu yana Kadir Kara başkanımızla birlikte 15 yılı tamamladık, bu süre zarfında çalışmalarımız oldu. Başından beri söylediğimiz bir konu vardı, biz bir aileyiz. Paylaşırsak aile içerisinde paylaşalım. Ailenin sorunu ailenin içerisinde paylaşılırsa azalır dedik. Başkanım da bu konuda hep bizlerin yanında oldu ve bizlerle dertlerimizi sıkıntılarımızı paylaştı. Bu vesile ile acıda olsa tatlı da olsa bir 15 yılı geride bıraktık. Kadir Başkanıma bundan sonraki siyasi yaşamında başarılar diliyorum. Sağlıklı nice ömürler diliyorum. Başarılı olacağına da inanıyorum.” Dedi. 
Ahmet Özener, konuşmasının ardından, Başkan Kadir Kara’ya bugüne kadar yapmış olduğu katkı ve katılımlarından dolayı, ay yıldız ve üzerinde isminin yazılı bulunduğu özel yapılmış olan kılıç hediye etti.
BAŞKAN KARA: OSMANİYELİ HEMŞEHRİLERİMİN HER ZAMAN HİZMETİNDEYİM
Başkan Kadir Kara ise tüm muhtarlara davetlerine katılım gösterdikleri için teşekkür etti. Kadir Kara, veda konuşması yapmayacağını belirterek, “2009’da ilk defa seçildik. 2014 ve 2019 yıllarında olmak üzere üç kez bu memlekete, benimle beraber başlayıp halen devam eden ve sonradan katılan saygıdeğer muhtarlarımızla birlikte, Osmaniye’mizin kalkınması için, şehir olması noktasında birlikte mücadele ettik. Veda etmeme noktasına gelince, makamlar insanlara baki değildir. Bize üç dönem, Cenab-ı Allah ve Osmaniyeli hemşerilerimiz, saygıdeğer büyüklerimiz, Sayın Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız layık gördüler ve Osmaniye’yi emanet ettiler. Ben 31 Martta yapılacak olan Mahalli İareler Seçimleri sonrasında inşallah Osmaniye’yi daha da ileriye götürecek ve seçilecek olan değerli kardeşime bu görevi devredeceğim. Devrettikten sonra ben yine Osmaniye’deyim. Osmaniye benim memleketim. Osmaniye ile olan, sizlerle olan bağlarımı koparmayacağım. Nerede olursam olayım, hangi konumda olursam olayım ben her zaman Osmaniyeli hemşerilerimizin ve siz değerli kardeşlerimin, saygıdeğer muhtarlarımın her zaman emrinde, her zaman hizmetinde olacağımı ifade etmek istiyorum. Bundan emin olun. ” Diye konuştu. 
Başkan Kadir Kara, konuşmasının ardından Cebelibereket Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Esenevler Mahallesi Muhtarı Tarık Sesli, Muhtarlar Dernek Başkanı ve Alibekirli Mahallesi Muhtarı Ahmet Özener, merkez mahalle muhtarları ile merkeze bağlı köy mahalle muhtarlarına günün anısına plaket takdim edip, çalışmalarına başarılar diledi.  



Osmaniye 3.01.2024 18:15:00 1
Mehmet poyraz
3.01.2024 18:40:44
Osmaniyemize hizmetleri dolup taştı. Yapacak bişey bırakmadı. O nedenle kendisinden hizmet beklemiyoruz. Uzak olsun. (ZATEN UZAKTA OLACAK)

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü