Kadirli Gazeteciler Cemiyetinden Cem Uraldı`ya Ziyaret

Kadirli Gazeteciler Cemiyetinden Cem Uraldı`ya  Ziyaret

Kadirli Gazeteciler Cemiyeti BaşkanıMuzaffer Yüksel Kaya ve yönetim kurulu üyesi Fatih Balcılar

Osmaniye Kamu Hastaneler Birliği  Genel Sekrateri Cem Uraldı`yı makamında ziyaret etti. 

2010 yılında Kadirli Devlet Hastanesi Başhekimliği yapan Uraldı Kadirli`ye kazandırılan 150 yataklı devlet hastanesinin kuruluşunda büyük emekleri geçmişti. 

 Kadirli Gazeteciler Cemiyeti BaşkanıMuzaffer Yüksel Kaya ve yönetim kurulu üyesi Fatih Balcılar`I makamında kabul eden Cem Uraldı yeni kurulan Osmaniye Kamu Hastaneler Birliğinin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Çalışmalarındaki ana hedefin insan olduğunu vurgulayan Uraldı ``Görevimiz insan sağlığı ile ilgil de olsa önemli olan insan odaklı çalışmaktır. İnsan sağlığı ile ilgili çalışmalar zaten hekim olarak hepimizin görevidir. bizler bu görevi yerine getiriken inasan sağlığının yanında tıbbi görevlerimizi yerine getiriken hasta memmuniyetini ön plana almak zorundayız. bu tür hizmetlerde hedef hasta memmuniyetidir.Osmaniye Kamu Hastaneler Birliği kadrosunda yönetici olarak çalışan kişiler geç ve dinamik kişilerden oluşuyor. Yapılacak çalışmalar  ancak performansı yüksek kişilerle başarıya ulaşabilir. Kurumda aktif olarak görev alanlar Yapacakları her işte hasta memnuniyetini ön planda gözetmek zorundadırlar. Bzlersağlıkta çok öncelerin  şartlarını gördük yaşadık. ama şimdi yeni bir çağdayız. Bekleyin neler başaracığımızı görün. Ben kuduğumuz bu birlikte görev alan kadroya tepeden en alta kadar kefilim. biliyorumki onlar da benden daha çok hizmet gönüllüsüdürler``dedi. 

 Kadrli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı  Muzaffer Yüksel Kaya ise Cem Uraldı ismini gerek hastanede yaptığı başarılı işlerden gerekse yeni kurulan Kadirli Devlet Hastanesinde kuruluş aşamalarındaki çalışmalarından tanıdığını belirterek`` Bizim için  daha önemlisi Kadirli`de sergilediğiniz dik duruştur. siz hekim olmanın yanında Kadirli`de başhekimlik göreviniz sırasında hep dik durdunuz . Bu duruşunuzu buradada sergileyeceğinizden emizi dedi. Yönetim kurulu üyesi Fatih Balcılar ise Cem Uraldı`nın Kadirli`de görev yaptığı süre içerisinde gazetecilerle her zaman iyi ilişkiler içeriside olduğunu vurgulayarak`` Biz haberciler olarak hastanenein çalışmalarını hep birinciağızdan öğrendik ve sürece pozitif oalrak yardımcı olduk. Sayın Cem Uraldı`nın Osmaniye için bir şans olduğunu düşünüyorum ``dedi.      



Güncel 25.10.2016 05:09:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta sabun imalathanesinde çıkan yangın söndürüldü

2

Huawei Radyolink Endüstri Forumu'nda 5.5G'nin temelleri müzakere edildi

3

Mersin'de iki meslek liseli, enkazda titreşim algılayan taşınabilir cihaz tasarladı

4

Adana'da boğazına yabancı cisim kaçan öğrenciyi öğretmeni kurtardı

5

Adana'da silahla yanlışlıkla vurduğu kadını öldürdüğü öne sürülen zanlı yakalandı

6

Adana'da iki motosiklet çarpıştı, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

7

Burdur'da şarampole devrilen motosikletin sürücüsü öldü

8

Adana'da av tüfeğiyle 1 kişiyi öldüren, 1 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı

9

Yazılım şirketi kuran girişimci, yapay zeka destekli uygulamasıyla yurt dışına açıldı

10

Antalya'da silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı