KAEÜ’sinde merkez kütüphane çalışmaları başladı

KAEÜ’sinde merkez kütüphane çalışmaları başladı

KAEÜ’sinde merkez kütüphane çalışmaları başladı

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, Merkez Yerleşkesinde yer alan kütüphane binası için kazı çalışmalarına başlandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı desteğiyle üniversitede tarafından yapılacak olan kütüphane binası için gerekli olan protokoller, imzalanarak faaliyete geçildi.
11 bin 327 metre karelik bir alan üzerine inşa edilerek öğrencilerin akademik ve idari personelin ihtiyaç duyan herkesin kullanımına açılacak olan merkez kütüphane, donanımlı, teknolojik ve her türlü bilgiye ulaşılabilir bir bilgi deposu olacak.
Üniversitenin merkez kütüphanesinde başlayan temel kazı çalışmaları hakkında açıklama yapan Prof. Dr. Vatan Karakaya, üniversitenin uzun zamandır özlemini çektiği merkez kütüphane için temel kazı çalışmalarına başlamanın kendilerini mutlu ettiğini belirtti.
Kütüphane binasının en kısa sürede faaliyete geçmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyen Karakaya, üniversiteler için en değerli ve önemli yerlerin bilgi deposu kütüphaneler olduğunu ifade etti.


Güncel 8.10.2020 15:22:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor