Kağıthane’de düzenlenen operasyonda 71 şişe kaçak içki ele geçirilirdi

Kağıthane’de düzenlenen operasyonda 71 şişe kaçak içki ele geçirilirdi

Kağıthane’de düzenlenen operasyonda 71 şişe kaçak içki ele geçirilirdi

Kağıthane’de oto tamir dükkanında kaçak alkol imal edip, araçla satışını yapan şahıs gözaltına alındı. Düzenlenen operasyonda ise 71 şişe kaçak içki ele geçirildi.
Kağıthane’de bir oto tamir dükkanında kaçak alkol imal edip araçla sattığı ihbarı üzerine harekete geçen Kağıthane Asayiş Büro Amirliği ekipleri, aracın Abdurrahman Boztaş’a ait olduğunu tespit etti. Ekipler Seyrantepe Mahallesi Çavdar Sokak’taki kahvehane önünde görülen araçta arama yaptı. Aramada, 1 boş içki şişesi bulunurken, şüphelinin üst aramasında ise sürekli çalar vaziyette cep telefonu ve çok sayıda asma kilit anahtarı bulundu.
Yaralamadan da sabıkası olduğu ortaya çıkan şüpheli Boztaş’ın alınan ifadesi doğrultusunda, aynı mahallede bulunan Çınarlı Sokak’taki oto tamir atölyesine düzenlenen baskında çeşitli marka ve türlerde 71 şişe kaçak içki ele geçirildi. Bir belge veya ruhsatın tespit edilememesi üzerine iş yeri, olay yerine gelen Kağıthane Zabıta ekiplerince mühürlendi.
Gözaltına alınan şüpheli emniyete götürüldü.


Yurt Dünya 17.12.2021 11:43:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor