Kahramankazanlı öğrenciler “Kesişme Eren İyi ki Varsın” filmini izledi

Kahramankazanlı öğrenciler “Kesişme Eren İyi ki Varsın” filmini izledi

Kahramankazanlı öğrenciler “Kesişme Eren İyi ki Varsın” filmini izledi

Kahramankazan Belediyesi, ilçede yaşayan öğrencilerin “Kesişme Eren İyi ki Varsın” adlı filmi sinema salonunda izleyebilmeleri için etkinlik düzenledi.
Kahramankazan Belediyesi, ilçedeki öğrencileri bugün ilk kez gösterime giren "Kesişme; İyi ki Varsın Eren" filmini seyretmeye götürdü. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da, filmi öğrencilerle birlikte izledi. Kahramankazan Belediyesi, ilçede yaşayan öğrencilerin, Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in öyküsünü anlatan ve ilk kez gösterime giren “Kesişme; İyi ki Varsın Eren" adlı filmi sinema salonunda izleyebilmeleri için etkinlik düzenledi.

Duygu dolu anlar yaşandı
Belediyeye ait otobüslerle sinemaya götürülen öğrenciler, Ankara’da bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda ilk kez gösterime giren filmi izleme şansı yakaladı. Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz da çocuklarla birlikte filmi izledi. Film sırasında salonda duygu dolu anlar yaşanırken, bazı öğrencilerin göz yaşlarını tutamadığı görüldü.

“Gözyaşları içinde izledim”
Başkan Oğuz, şehit Eren Bülbül’ün doğum gününde gösterime giren filmi, ilçede yaşayan ve yaşı 15 olan 200’den fazla çocuğun sinema salonunda izlediğini söyledi. Etkinliği düzenlerken, Bülbül ve Gedik’in şehadetinin çocukların yüreğinde manevi bir iz bırakmasını amaçladıklarını kaydeden Oğuz, bu topraklarda kahramanların sonunun gelmeyeceğini ifade etti. Oğuz, “200’ün üzerinde evladımızı Eren Bülbül’ün doğum gününde ’İyi ki varsın Eren’ demek için bu filme getirdik. Ben de gözyaşları içinde izledim. Gerçekten yüreğime dokundu" dedi.


Güncel 1.01.2022 19:05:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de yeni tırmanış rotaları için çalışma başlatıldı

2

Hatay'da dağdan düşen kaya parçasının altında kalan işçi öldü

3

Antalya'daki trafik kazasında ölen anne ve kızının cenazesi Konya'da toprağa verildi

4

Limak Filarmoni Orkestrası Ankara ve İstanbul'da sahne alacak

5

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye'de konuştu:

6

Hatay'da karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ve kızı hayatını kaybetti

7

Özgür Özel Osmaniye’de konuştu: Depremin siyaseti olmaz

8

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

9

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

10

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi