Kahramanmaraş’ta 16 hatla toplu taşıma devam ediyor

Kahramanmaraş’ta 16 hatla toplu taşıma devam ediyor

Kahramanmaraş’ta 16 hatla toplu taşıma devam ediyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin deprem dolayısıyla vatandaşlara sağladığı şehir içi ücretsiz toplu taşıma hizmetinden günlük 3 bin kişinin faydalandığı belirtildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bir yandan şehrin inşa ve ihyası noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir yandan da vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için gayret gösterdiği ifade edildi. Vatandaşların toplu taşıma ihtiyacının karşılanması noktasında 16 hatla ücretsiz olarak seferlerini sürdüren büyükşehir, günlük 3 bin vatandaşın ulaşımını sağlıyor. Belediye otobüsleriyle sağlanan toplu taşıma hizmetiyle vatandaşlar, 15 Temmuz Millet Bahçesi, KSÜ Tıp Fakültesi, NFK Şehir Hastanesi, Kılavuzlu Park, Çocuk Hastanesi, Otogar, Doğukent, EXPO Alanı, KAFUM, 12 Şubat Stadyumu, Ulu Cami, Sanayi, Yörük Selim Hastanesi, Havaalanı, Karacasu Kampüsü gibi pek çok noktaya ücretsiz ulaşım sağlayabiliyor. Şehir içi ulaşımda ücretsiz hizmet veren toplu taşıma araçlarının güzergâh ve hareket saatlerine belediyenin internet adresi ve KahramanKart mobil uygulaması üzerinden ulaşılabildiği kaydedildi.


Güncel 11.03.2023 08:27:58 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME: Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki 8 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

2

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Gül, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

AK Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları Başkanı Yavuz, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Antalya'da devrilen yolcu otobüsünün Isparta Otogarı'ndaki görüntüleri ortaya çıktı

5

AK Parti Mersin Milletvekili Kıratlı kuvvetli yağıştan etkilenen ilçelerde inceleme yaptı

6

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

7

GÜNCELLEME - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

8

GÜNCELLEME 2- Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 9'a yükseldi

9

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi