Kahramanmaraş’ta aranan 67 kişiden 42’si tutuklandı

Kahramanmaraş’ta aranan 67 kişiden 42’si tutuklandı

Kahramanmaraş’ta aranan 67 kişiden 42’si tutuklandı

Kahramanmaraş’ta çeşitli suçlardan dolayı aranan 67 kişide 42’si tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler aranan şahısların yakalanmasına yönelik kapsamlı operasyon yaptı. Hedef kişilerin takibini yaparak saklandığı adresleri tespit eden polis ekipleri, adreslere baskın yaparak şahısları yakaladı. Şüphelilerden kimliksiz olanlar ve kimliğinden şüphe duyulanlar ayrıntılı parmak izi tetkikinden geçirilerek kimlikleri saptandı. Şüpheli şahısların yakalanmamak için sürekli adres değiştirdikleri öğrenildi.
Operasyon kapsamında uyusturucu ticareti, silahlı gasp, hırsızlık, yaralama, tefecilik, dolandırıcılık, silahlı tehdit gibi suçlardan 8 yıla kadar hapis cezası ile aranan 42 kişi ve farklı suçlardan yakalama kararı ile aranan 25 kişi yakalandı.
Yakalanan 67 şüpheli emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan 42’si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Yurt Dünya 19.10.2020 16:26:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

2

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

3

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı

4

Karmod Fransa'daki çelik konstrüksiyon ev projelerinin 6. etabına başladı

5

Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Tanju Çatlı, anaokulu öğrencileriyle buluştu

6

Sanata Teşvik ve Sanatla Yaşam Programı İş Birliği Protokolü” imzalandı

7

Manavgat'ta 5 yıldızlı otelde çıkan yangın söndürüldü

8

BBVA'dan OpenAI ile yapay zeka tabanlı bankacılık işbirliği

9

Flo Group'ta üst düzey atama

10

Osmaniye’de Modern Kütüphane Projesi Hayata Geçiyor