KAHRAMANMARAS (AA) - Dulkadiroglu ve Elbistan belediyelerine bagli ekipler, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsaminda yeniden faaliyete baslayan berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde hem dezenfekte hem de maske dagitimi yapti.
Dulkadiroglu Belediyesi, faaliyetlerine baslayan berber ve kuaförlerde dezenfekte çalismasi baslatti.
Koronavirüs ile mücadele kapsaminda dezenfekte çalismalari yapan Dulkadiroglu Belediyesi, faaliyetlerine baslayan berber ve kuaförleri de dezenfekte programina aldi. Vatandaslarin güvenle kisisel bakimlarini yapmasi adina berber ve bayan kuaförlerini dezenfekte eden Dulkadiroglu Belediyesi ekipleri, çalismalarini sürdürüyor.
Çalismalari degerlendiren Berberler Odasi Baskani Adnan Narli, Dulkadiroglu Belediye Baskani Necati Okay’a ve ekibine tesekkür ederek, kuaför ve berberlerde yapilan çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirdi.
- Elbistan
Elbistan Belediyesi de kepenklerini açan berber ve kuaför salonlarini ilaçlayarak dezenfekte etti.
Belediyenin is yerlerini dezenfekte etmesinin önemli bir hizmet olduguna deginen esnaflar, Belediye Baskani Gürbüz ve ekibine tesekkür etti.
Elbistan Belediyesi kendi üretimi olan maskelerin dagitimini da sürdürüyor. Sehrin degisik noktalarina kurulan stantlarda halka maske dagitimi yapildi.