Kahramanmaraş'ta dron destekli kaçak av denetimi yapıldı

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta dron destekli kaçak av denetimi yapıldı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ın Ekinözü ilçesinde, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Elbistan Şefliği ile Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi tarafından dron destekli av denetimi yapıldı.

Kentte, koruma altındaki yaban keçileri ile diğer yaban hayvanlarının yasa dışı avlanmasının engellemesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Bu kapsamda, Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı Çevre Koruma Timi, DKMP Elbistan Şefliği Ekinözü Devlet Avlağı'nda dron destekli av koruma-kontrol çalışması gerçekleştirdi.

Ekipler, dürbün ve dron ile yaban keçilerinin bulunduğu alanları taradı. Denetimlerde, baraj gölünde yasa dışı olarak balık avladıkları tespit edilen 3 kişiye toplam 5 bin 100 lira idari para cezası yazıldı.



Bölgeden 7.05.2024 17:50:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor