Kahramanmaraş'ta ehliyet sınavlarında usulsüzlük yapan 2 şüpheli yakalandı

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta ehliyet sınavlarında usulsüzlük yapan 2 şüpheli yakalandı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta ehliyet sınavında kopya düzeneği kullandığı belirlenen sürücü adayı ile sistemi hazırlayan şüpheli yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, motorlu taşıtlar sınavına katılan sürücü adayından şüphelenilmesi üzerine ekiplerce yapılan incelemede, kıyafetinin içine yerleştirilmiş kopya düzeneği bulundu.

Soruşturmayı sürdüren ekipler, sürücü adayının üzerine kopya düzeneğini yerleştiren şüphelinin de yakalanması için çalışma başlattı.

Yapılan araştırma sonucu tespit edilen zanlının ikametinde ve aracında yapılan aramada, 6 kulak içi ses kayıt cihazı, 3 cep telefonu ve 8 pil ele geçirildi.

Şüpheliler hakkında 6114 sayılı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Hizmetleri Hakkında Kanun'a muhalefet suçundan yasal işlem başlatıldı.



Yurt Dünya 11.11.2025 21:45:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Paribu CoinMENA'yı satın aldı

2

Bozyazı'da huzur ve güven uygulaması yapıldı

3

Adana'da kamyonete ve iş yerinin duvarına çarpan otomobildeki çocuk öldü

4

Osmaniye'de 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

5

Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada bir kişi yaralandı

6

Osmaniye’de 3 Araç Birbirine Girdi: 2 Ölü, 7 Yaralı

7

Yapı Kredi FRWRD Global 25 Demo Day etkinliği yapıldı

8

Futbol: Ziraat Türkiye Kupası

9

IAEE MECA 2025 Konferansı'nda enerji dönüşümü politikaları masaya yatırıldı

10

Bozyazı'da evde çıkan yangın söndürüldü