Kahramanmaraş’ta ev yangını: İfaiye erleri 8 kişiyi alevlerin arasından çıkardı

Kahramanmaraş’ta ev yangını: İfaiye erleri 8 kişiyi alevlerin arasından çıkardı

Kahramanmaraş’ta ev yangını: İfaiye erleri 8 kişiyi alevlerin arasından çıkardı

Kahramanmaraş’ta bir evde çıkan yangında alevler arasında kalan 8 kişi itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtuldu.
Alınan bilgiye göre, Dulkadiroğlu ilçesi Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki bir evde sabah saatlerine doğru yangın çıktı. Sobadan etrafa saçılan küllerden kaynaklandığı belirlenen yangında binanın ilk katı alevler içinde kaldı. Dumanlar üst kattaki 5 çocuk ve 3 yetişkinden oluşan yabancı uyruklu aileyi de etkiledi.
Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. İkinci katta mahsur kalan ailenin yardımına itfaiye ekipleri yetişti. Ekipler, hızlı müdahaleyle yangını çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına alındı.
Dumandan olumsuz etkilenen 8 kişilik aile kontrollü bir şekilde binadan tahliye edilirken bölgede hazır bulunan sağlık ekiplerine teslim edildi.
Yangın nedeniyle ikamette maddi hasar oluştu. 5 çocuk ve 3 yetişkinden oluşan yabancı uyruklu ailenin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.


Yurt Dünya 27.12.2022 14:13:05 0

İlginizi Çekebilir

1

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

3

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

6

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

7

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

8

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor

9

Isparta'da vücut bütünlüğü bozuk halde ölü bulunan çobanın uzuv araması sürüyor

10

Kamu Hastane yöneticileri Antalya'da buluştu