Kahramanmaraş'ta güvenlik güçlerine çay ikramı

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta güvenlik güçlerine çay ikramı

KAHRAMANMARAŞ - Kahramanmaraş'ta Genç Kızılay ekiplerince, yeni yıl tedbirleri kapsamında uygulama yapan polislerle bekçilere çay ikramında bulunuldu.

Yeni yıl tedbirleri kapsamında polislerin ve bekçilerin denetimleri devam ediyor.

Genç Kızılay ekipleri kentin farklı noktalarında görev yapan polis ve bekçilere ziyarette bulunarak çay ikram etti.

Genç Kızılay İl Başkanı Gamze Gezinir, gazetecilere yaptığı açıklamada, yılbaşı tedbirleri kapsamında fedakarca görevlerini yerine getiren polis ve bekçileri ziyaret ettiklerini söyledi.

Güvenlik güçlerine soğuk havada içlerini ısıtan ikramlarda bulunduklarını dile getiren Gezinir, "Soğuk kış günlerinde emniyet güçlerimizin içlerini ısıtmak için çay ikramında bulunduk. Genç Kızılay olarak yılın 365 günü iyiliği sokak sokak yaymaya çalıştığımız bugünde de bir nebzede olsa polislerimizin içlerini ısıtmak istedik." diye konuştu.

Gezinir, yeni yılın herkese huzur ve mutluluk getirmesi, 2022'ye görevi başında giren personellere başarı temennisinde bulundu.




Bölgeden 1.01.2022 04:35:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da minibüsle çarpışan otomobildeki 2 kişi yaralandı

2

Isparta'da 3 kuşak aynı mehter takımında tarihi geleneği yaşatıyor

3

Hatay'da denizde kaybolan balıkçıyı arama çalışmaları devam ediyor

4

Türkiye, yenilenebilir enerji alanında hızlı yol katetti

5

Serebral palsili oğlu için ürettiği ekipmanlar diğer hastalara da umut oldu

6

Karanlıkdere Kanyonu doğa ve macera tutkunlarını ağırlıyor

7

Doğa ve tarihin buluştuğu Termessos, ziyaretçilerine unutulmaz manzaralar sunuyor

8

GÜNCELLEME - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

9

Osmaniye'de yolcu otobüsü tıra çarptı

10

Okul kaygısı ve stres çocuklarda karın ağrısına neden olabiliyor