Kahramanmaraş’ta mobilya mağazasında yangın

Kahramanmaraş’ta mobilya mağazasında yangın

Kahramanmaraş’ta mobilya mağazasında yangın

Kahramanmaraş’ta bir mobilya mağazasında çıkan yangın geceyi gündüze çevirdi. Yangın sonunda yaklaşık 20 milyon liralık maddi hasar oluştu.
Yangın, Elbistan ilçesi Karaelbistan Mahallesi’ndeki bir mobilya mağazasında çıktı. Gece geç saatlerde çıkan yangına ihbar üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin müdahalelerine rağmen büyüyen yangında alevler adeta geceyi gündüze çevirdi. Mağazadaki ahşap ürünlerin de tutuşmasıyla birlikte alevler metrelerce yükseldi. Elbistan itfaiyesine ek olarak çevre ilçelerden de araç takviyesi yapıldı. Büyük korku ve paniğe neden olan yangın, itfaiye ekiplerinin 6 saatlik zorlu çabasının ardından kontrol altına alındı.
Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangında can kaybı yaşanmazken, mağazadaki ürünlerin tamamına yakını yanarak küle döndü. Yangında oluşan toplam hasarın yaklaşık 20 milyon lira olduğu öğrenildi.
Yangınla ilgili soruşturma sürüyor.


Yurt Dünya 14.09.2022 10:25:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı