Kahramanmaraş'ta şehit aileleri Anneler Günü programında buluştu

Kahramanmaraş

Kahramanmaraş'ta şehit aileleri Anneler Günü programında buluştu

KAHRAMANMARAŞ - "Asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat 2023'teki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta, Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ve eşlerine yönelik program düzenlendi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneğince Şairler Tepesi Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, Anneler Günü'nün kendileri için çok kıymetli olduğunu belirterek, şehit anneleri ve eşlerinin gününü kutladı.

Medeniyet için en önemli iki kavramı bugün birlikte yaşadıklarını anlatan Görgel, şöyle konuştu:

"Bugün burada şehitlik ve annelik kavramını birleştiriyoruz. Bizler için her zaman en büyük öneme sahip çok değerli şehitlerimizin bizlere en önemli emanetlerisiniz. Dün de depremde hayatını kaybeden evlatlarımızın anneleriyle beraberdim. Gerçekten annelik kavramı medeniyetimizin belki de en üst kavramı diyebiliriz. Hepinizin anneler gününü tebrik ediyorum."

Dernek Başkanı Mehmet Ali Küpeli de şehit ve gazi annelerinin gününü kutladı.

Konuşmaların ardından programa katılanlara çeşitli hediyeler verildi.

Programa Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Gökhan İnan, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, şehit yakınları ve gaziler de katıldı.



Bölgeden 12.05.2024 16:20:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da sahte altın sattıkları iddia edilen 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi

2

Belen ilçesinde düzenlenen etkinlik ozan ve şairleri buluşturdu

3

Adana'da 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 zanlı tutuklandı

4

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Binboğa: Vatandaşlarımız yeni evlerinde huzurla yaşıyor

5

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

6

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

7

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

8

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

9

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

10

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı