Kahta’da mezarlıklara yoğun bakım

Kahta’da mezarlıklara yoğun bakım

Kahta’da mezarlıklara yoğun bakım

Adıyaman’ın Kahta ilçe Belediyesi kent genelindeki mezarlıklarda temizlik, bakım ve onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İlçedeki mezarlıklara ayrı bir önem veren Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, mezarlıkların daha rahat ziyaret edilebilmesine yönelik çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi.
Başkan Turanlı, “Belediye ekiplerimiz, mezarlıklarda temizlik çalışmalarının yanında bakım ve onarım çalışmalarını da düzenli olarak gerçekleştiriyor. Arikent Mezarlığında yabani otların olması ve etrafının açık olması nedeniyle çevrede besicilik yapan vatandaşların hayvanları mezarlığa giriyordu. Halkımız bu durumdan oldukça rahatsız oluyordu. Belediye ekiplerimiz mezarlığın içindeki yabani otları temizleyerek bakım ve onarımını yaptı. Ayrıca mezarlığın bahçe duvarları örülerek güzel bir görünüme kavuşması sağlandı. Kahta Belediyesi olarak ilçe genelindeki mezarlıklarda düzenli olarak temizlik ve bakım onarım çalışması yapılıyor. Vatandaşlarımızın yakınlarının kabirlerini ziyaret ederken herhangi bir sorun yaşamaması mesai mefhumu gözetmeden çalışıyoruz. Karşıyaka ve Bayraktar Mahallelerimizin sınırında bulunan Arıkent mezarlığının çevresinde duvar sorunu yaşanıyordu. Mezarlığın bahçe duvarları örüldü. Temizliği ise düzenli bir şekilde yapılıyor.” Diye konuştu.
Karşıyaka ve Bayraktar Mahallesi muhtarları, Kahta Belediyesinin yaptığı mezarlık hizmetlerinden dolayı memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’ya teşekkür etti.


Güncel 16.09.2020 16:35:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Yüksek riskli gebeliklerde perinatoloji takibi önem taşıyor

2

Türk Telekom Prime Kahve Konserleri müzikseverlerle buluşmaya devam ediyor

3

Türkiye dünyada "elektrikli ticari vasıta" üretiminde de öne çıkıyor

4

Antalya'da tefecilik ve dolandırıcılık operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 3'ü tutuklandı

5

Adana'da Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki kaçak yapılar yıkılacak

6

Hatay Havalimanı'nda ikinci pistin yapım çalışması sürüyor

7

Adana'da otobüs şoförü motosiklet sürücüsü kadını darbettiği iddiasıyla gözaltına alındı

8

Alarko ve SKD Türkiye'den sürdürülebilir tarım alanında saha analizi

9

Yapay zeka destekli topraksız serada üretilen çilek 7 ülkeye ihraç edildi

10

Uykusuzluk, nörolojik hastalık riskini artırıyor