Kahve kutusuna gizlenen uyuşturucuyu ’Asil’ buldu

Kahve kutusuna gizlenen uyuşturucuyu ’Asil’ buldu

Kahve kutusuna gizlenen uyuşturucuyu ’Asil’ buldu

İzmir’in Buca ilçesinde günlük kiralanan bir eve polis ekiplerince yapılan operasyonda, kahve kutularına gizlenmiş 7 kilo 543 gram esrar ele geçirildi.
İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan ve günlük olarak kiralanan bir evde uyuşturucu bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Harekete geçen ekiplerin yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından belirlenen adrese operasyon düzenlendi. Narkotik dedektör köpeği ’Asil’in de yer aldığı aramalarda, kahve kutularına gizlenen 7 kilo 543 gram esrar ele geçirildi.
Olayla ilgili Y.Y. adlı bir kişi gözaltına alındı. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece adli kontrolle serbest bırakıldı.


Yurt Dünya 21.10.2021 13:35:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

2

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

3

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

4

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

7

Futbol: Trendyol 1. Lig

8

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

9

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

10

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor