Kâmil Koç, Kahramanmaraş'tan 24 kente ulaşım sağlayacak

Kâmil Koç, Kahramanmaraş

Kâmil Koç, Kahramanmaraş'tan 24 kente ulaşım sağlayacak

İSTANBUL - Türkiye'nin köklü firmalarından Kâmil Koç, Kahramanmaraş merkezli seyahat ağını genişletti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Kâmil Koç, 2024 yılına yurt içi seyahat ağını yaygınlaştırarak başladı.

Firmanın, bu sene yatırım yaptığı ilk yer, 6 Şubat 2023'te yaşanan depremlerden en fazla etkilenen kentlerden Kahramanmaraş oldu.

Bugünden itibaren başlayacak karşılıklı seferlerle Kâmil Koç, bu kentten 24 şehre yolcu taşıyacak. Yeni seferler kapsamında, Kahramanmaraş'tan çıkış yapan Kâmil Koç araçları ile Kayseri, Kırşehir, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Bursa, Balıkesir, Bolu, Sakarya, Kocaeli, İstanbul, Sivas, Erzincan, Gümüşhane, Trabzon, Rize, Gaziantep, Osmaniye, Hatay, Şanlıurfa, Diyarbakır, Batman, Siirt ve Mardin'e seyahat edilebilecek.

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Kâmil Koç Genel Müdürü Çağatay Kepek, otobüs sayısını artırmayı planladıklarını belirterek, "2023 yılını bitirdiğimiz noktada, yeni yıla da yatırımlarla giriyoruz. Bu yıl özellikle yüzde 10'luk büyüme hedefimiz doğrultusunda filomuza 53 adet yeni otobüs katmayı planlıyoruz. Yeni otobüslerimiz ile filomuzun yaş ortalamasını düşürmenin yanında, yolcularımıza yeni teknolojilerle donatılmış güvenli ve çok daha konforlu araçlarla seyahat etme imkanı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

- "Kahramanmaraş bizim için özel bir şehir"

Kahramanmaraş'ın kendileri için özel bir kent olduğunu vurgulayan Kepek, "Kâmil Koç'un hizmet kalitesini, ülkemizin her noktasına taşımak adına çıktığımız bu yolda, yeni yıldaki ilk durağımız ise Kahramanmaraş. 6 Şubat 2023'teki ülke tarihimizin en büyük deprem felaketi ile sarsılan Kahramanmaraş, hepimiz için çok özel bir kent. Yeniden ayağa kalkmak adına verdiği bu mücadeleye biz de Kâmil Koç olarak, destek olmayı amaçlıyoruz. Bu yüzden de yeni yıldaki ilk yatırımımızı bu şehrimize yapmak istedik." değerlendirmesinde bulundu.

Kahramanmaraş'ta kaliteye önem veren yenilikçi seyahat anlayışıyla hizmet vereceklerini kaydeden Kepek, "Kahramanmaraş'tan ülkemizin 7 bölgesindeki 24 ilimize ulaşımı sağlayacak bu yeni seferlerimizin, hem Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize hem de tüm yol arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz." dedi.



Spor 5.01.2024 18:22:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da depremzede çocuklar arasında düzenlenen futbol turnuvası başladı

2

25. Kumluca Yağlı Güreşleri'nde başpehlivan Fatih Atlı oldu

3

Alanya'da Dünya Yamaç Paraşütü Hedef Şampiyonası'nın 1. etabı sona erdi

4

Adanaspor-Manisa FK maçının ardından

5

AKRA Gran Fondo Antalya'da madalyalar sahiplerini buldu

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

8

Paralimpik sporcu Fırat, engelli bisikletçiler için yarışların gelişmesini istiyor

9

AKRA Gran Fondo Antalya, kentin güzelliklerinin tanıtılmasında önemli rol oynuyor

10

Alanyaspor, İstanbulspor maçının hazırlıklarını sürdürdü