Kamil Koç,10 adet MAN Lion's Coach alımı yaptı

Kamil Koç,10 adet MAN Lion

Kamil Koç,10 adet MAN Lion's Coach alımı yaptı

İSTANBUL - Kamil Koç, 10 adet, Sustainable Bus Award 2022 (Sby Award) ödülü sahibi MAN Lion's Coach alımı gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, araçlar, MAN'ın Ankara Akyurt'taki tesislerinde düzenlenen törenle Kamil Koç'a teslim edildi.

Açıklamada törendeki konuşmasına yer verilen Kamil Koç Otobüsleri İcra Kurulu Üyesi ve Operasyon Direktörü Mehmet Türkyılmaz, sektörün öncü markası olarak hizmet kalitelerini Türkiye'nin her yerine taşımaya devam ettiklerini ifade etti.

Kamil Koç konforunda seyahat etme imkanını doğa dostu son teknoloji araçlarla Türkiye'nin her yerine sunmaya gayret ettiklerini belirten Türkyılmaz, şunları kaydetti:

"Bunun için de en yeni teknolojiye sahip son model araçlarla filomuzu güçlendiriyoruz. Yolcularımıza kaliteli ve konforlu hizmeti sunabileceğimiz, doğa dostu son teknoloji araçları tercih ediyoruz. Bugün de yine küresel ölçekte aldığı ödüllerle başarısını kanıtlamış, çevreci özellikleri ile 'Sustainable Bus Award 2022' sahibi yeni MAN Lion's Coach araçları filomuza kattık. MAN, yol arkadaşlığından memnuniyet duyduğumuz ve uzun yıllardır da bu temelde işbirliğimizi sürdürdüğümüz çok köklü bir marka. Kalite, konfor ve müşteri memnuniyeti noktasında üstün nitelikli araçlarının yanı sıra satış sonrası hizmetleri ve geniş servis ağı ile operasyonlarımızda bize önemli bir katkı sağlıyor. Özellikle bugün aldığımız MAN Lion's Coach otobüslerinin, yolcularımıza sunmak istediğimiz eşsiz seyahat deneyimi ve yenilikçi seyahat hedeflerimiz için gücümüze güç katacağına inanıyoruz."

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Otobüs Satış Direktörü Can Cansu da MAN araçlarının 2024'de de sektörün gözdesi olmaya devam ettiğini aktardı.

Yeni yıla hızlı bir başlangıç yaptıklarını vurgulayan Cansu, "Seyahat sektöründe üstün nitelikleri ile standartları yeniden belirleyen Lion's Coach bugün de ülkemizin en köklü seyahat firması Kamil Koç'un tercihi oldu. Kamil Koç bizim için bir müşteriden öte, çok değerli bir yol arkadaşı. Uzun yıllardır seyahat sektöründe başarılı bir işbirliği örneği veriyoruz. Dolayısıyla böylesine nitelikli bir firmanın, araçlarımız ve hizmet kalitemizden memnun olması bizler için büyük bir anlam ifade ediyor." değerlendirmesini yaptı.



Yurt Dünya 4.03.2024 17:52:51 0
Anahtar Kelimeler: kamil koç 10 adet man lion's coach alımı yaptı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da bir otomobil su kanalına devrildi

2

Antalya'da caretta carettalar yumurta bırakmaya başladı

3

GÜNCELLEME - Hatay'da cami önünde silahlı saldırı sonucu öldürülen imamın cenazesi toprağa verildi

4

Hatay Valiliği, depremlerde yetim ve öksüz kalan çocuklar için proje başlattı

5

İskenderun'da asayiş uygulamalarında yakalanan 19 şüpheliden 13'ü tutuklandı

6

Hatay'da devrilen traktörün altında kalan sürücü öldü

7

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

8

Adana'da yolcunun kapısı açık seyreden otobüsten düşerek yaralandığı kazada şoför serbest bırakıldı

9

Burdur'dan 3 proje TÜBİTAK Orta Okul Öğrencileri Araştırma Yarışması'nda derece aldı

10

Antalya'da ruhsatsız güzellik merkezi hakkında işlem başlatıldı