Kangal’da bağımlılıkla mücadele çalıştayı yapıldı

Kangal’da bağımlılıkla mücadele çalıştayı yapıldı

Kangal’da bağımlılıkla mücadele çalıştayı yapıldı

Kangal Kaymakamlığı tarafından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Kangal Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde “Ben Olsaydım” temalı Bağımlılıkla Mücadele Çalıştayı düzenlendi.
Kangal Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenen çalıştaya Kangal Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur, Kangal Belediye Başkanı Ahmet Kürşad Apaydın, Kangal Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdulbaki Gök, kurum müdürleri, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Çalıştayda bağımlılıkla mücadele dahilinde sorunların tespitinin yapılması, önleyici tedbirler dahilinde kurum ve kuruluşların alanlarına yönelik tamamlayıcı faaliyetlerin belirlenmesi, riskli bölgelerin belirlenerek bu bölgelere yönelik yürütülmesi gereken önleyici çalışmaların yapılması, katılımcıların tecrübe ve bilgi birikimleri çerçevesinde tespit edilen sorunların belirlenmesi gibi konulara ilişkin sunumlar gerçekleştirildi.


Güncel 12.04.2022 15:44:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor