Kapıyı taş ve tekmeyle kırarak içeri giren hırsızlar kamerada

Kapıyı taş ve tekmeyle kırarak içeri giren hırsızlar kamerada

Kapıyı taş ve tekmeyle kırarak içeri giren hırsızlar kamerada

Pendik ve Tuzla’da çalıntı araçla 6 ayrı işyerini soyan hırsızlar, önce güvenlik kamerasına ardından polise yakalandı. Güvenlik kamerasına yakalanan hırsızların kapısını taş ve tekme yardımıyla kırarak girdikleri işyerini soydukları görülüyor.
15 Kasım Pazartesi günü Ataşehir’de park halindeki otomobili çalınan giden B.A, polise giderek durumdan şikayetçi oldu. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili çalışma başlatarak çalınan yerin çevresinde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, yaptığı çalışmada şahısların çaldıkları araçlarla, Pendik ve Tuzla’da 3 ayrı işyerinden hırsızlık yapan 3 kişilik çeteyi tespit etti.

Taşla tekmeyle kapıları kırıp içeri girdiler
Oto hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada şahısların bazı işyerlerinden yaptığını hırsızlıkların güvenlik kameralarına takıldığını tespit etti. Görüntülerde şahısların çaldıkları araçlarla işyerlerinin önüne gelerek, kapılara hem taşlarla hem de tekmeleyerek vurup kilitlerini kırdıkları, içeri girdikten sonra bazı elektronik eşyaları çaldıkları daha sonra ise geldikleri araçlara geri döndükleri görüldü.

3 şüpheli tutuklandı
Polis ekipleri yaptıkları çalışmada şahısların kimliği tespit etti. Adreslerini tespit edilen 3 şüpheli Kartal’da gözaltına aldı. Gözaltına alınan Vural E.(24), Doğukan K.(24) ve Bilal K.(21) daha önceden de benzer suçlardan suç kaydı olduğu görüldü. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 20.11.2021 12:35:44 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk Telekom ‎"Erişilebilir Tiyatro" projesine Fındıkkıran balesini dahil etti

2

Mersin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ballı, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde ahırı yıkılan küçükbaş yetiştiricisi devlet desteğiyle üretime döndü

4

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede mimar, çocukluğunun geçtiği mahalleyi yeniden inşa ediyor

5

Mersinli lise öğrencisinin kaleme aldığı ilk kitabı tanıtıldı

6

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde sağlık altyapısı zarar gören Hatay'ın her ilçesine devlet hastanesi kazandırıldı

7

Türkiye'den 2025'te 83 ülkeye çiçek ihracatı yapıldı

8

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, hortumdan etkilenen Manavgat'ta çiftçilerle buluştu

9

Türkiye genelinden 230 gönüllü, zeybek kültürünü yaşatmak için Manavgat'ta buluştu

10

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı