Kara, ?Birlikte Çok Şey Başardık, Şimdi Yeni Hayallerimiz Var?

Kara, ?Birlikte Çok Şey Başardık, Şimdi Yeni Hayallerimiz Var?

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Osmaniye Belediye Başkan Adayı Kadir Kara, ?Birlikte çok şey başardık, şimdi yeni hayallerimiz var? dedi. Mahalle mitinglerine hızla devam eden ve her gittiği yerde coşkulu kalabalıklarla karşılanan MHP Adayı Kadir Kara, geçtiğimiz akşam salı kapalı semt pazarı ile Karaçay Mahallesi Yeşil Cami kavşağında iki mahalle mitingi yaptı.

Üniversite sınavlarına giren tüm öğrencilere başarılar dileyerek sözlerine başlan Kadir Kara, sınav nedeni ile Cumartesi günü miting yapmayacaklarını söyledi.

Yeni bir beş yıl için; artan heyecan, inanç ve imanla hizmet etmeye talip olduğunu söyleyen Kadir Kara, ?2009?da bu kent için hayallerimiz var diyerek yola çıktık.  Allah?a hamdolsun ki, yüzünüzü eğmedik, sizleri yanıltmadık. Hesabımız ortada. Yaptıklarımız, gerçekleştirdiklerimiz ortada. Alnımız açık, başımız dik. Şimdi bir kez daha huzurunuzdayız. Geçmiş, geleceğin teminatı derler. Bizim teminatımız geçtiğimiz beş yıldır? dedi

Ancak yapılacak hizmetlerin bitmediğini söyleyen MHP Adayı Kadir Kara, ?Bizim bu kent için hizmetin ötesinde hayallerimiz var. Osmaniye?ye yerel de sürdürülebilir bir yönetim lazım. Osmaniye artık yeter diyecek ve iki dönem üst üste bir başkana yetki verecek. Çevremize baktığımızda gelişen il ve ilçeler birkaç dönem belediye başkanını üst üste seçmiş yerler. Osmaniye gelişmeye başladı ve bunun devamını sizler sağlayacaksınız? şeklinde konuştu.

Miting yerlerinde vatandaşlar ?Özü bir, sözü bir, Osmaniye?yi Kadir Bilir. Osmaniye?nin güler yüzü Kadir Kara, verdi sözü 5 yıl daha? şeklinde pankart açtılar.



Güncel 25.10.2016 04:57:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Kumluca'da öğrenciler, gökyüzünü teleskopla inceledi

2

Antalya'da 25 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenlendi

3

Maldivler'de tanışan Rus gelin ve Türk damat, Mersin'de evlendi

4

Depremde 146 kişinin öldüğü Hamidiye Sitesi'ne ilişkin davanın görülmesine başlandı

5

Adana'da kızını rahatsız ettiği iddiasıyla bir genci öldüren baba tutuklandı

6

Antalya'da eski eşini ve arkadaşını bıçakla yaralayan kişi tutuklandı

7

Hatay'da tarihi binada çıkan yangının nedeni araştırılıyor

8

TÜBİTAK Araştırma Projeleri Adana Bölge Yarışması Sergisi açıldı

9

Çocuklar Akkuyu NGS'yi gezerek, nükleer enerji hakkında bilgilendirildi

10

Antalya'da denizde mahsur kalan genç, insansız cankurtaran ile kurtarıldı