Karabük TSO, KYS ve MMYS denetiminden geçti

Karabük TSO, KYS ve MMYS denetiminden geçti

Karabük TSO, KYS ve MMYS denetiminden geçti

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002:2018 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi belgelendirme denetiminden geçti.
TSE Baş Denetçisi Coşkun Yıldırım tarafından gerçekleştirilen ISO 9001:2015 KYS ve 10002:2018 MMYS denetiminde, üst düzey liderlik, risk ve fırsatlar yasal şartlar, teknoloji sosyal-kültürel-şartlar kuruluşun kültürü, bilgisi, performansı, üye ilişkileri, üye şikâyetleri ve ele alma politikaları gibi hususlar dokümantasyon ve uygulama açısından uygunluğu incelendi.
Denetim sonucunda TSE Baş Denetçisi Yıldırım, “ KYS ve MMYS belgelendirme tetkikinde, standarda uygun sistemin kurulduğu ve yürütüldüğü görülmüş olup, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası denetimini başarıyla gerçekleştirmiştir.” dedi.
Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, odanın kurumsal yapısının ve üyelerine vermiş olduğu hizmet kalitesinin devamı için titizlikle takip ettikleri Kalite Yönetim Sistemi belgelerin denetiminden başarılı bir şekilde geçildiğinden dolayı çok memnun olduklarını söyledi.
Çapraz, “ Kalite Sistemlerimizin bundan sonra daha da geliştirilmesi ve sürdürülebilirliğin gerçekleştirilmesi amacıyla çalışmalarımız devam edecektir. Bu vesileyle denetimi gerçekleştiren TSE Baş Denetçisi Coşkun Yıldırım’a, sistemin kalitesini sürdürmemizde destek olan oda organlarımıza ve personellerimize teşekkür ediyorum. ’dedi.


Güncel 22.12.2022 15:44:59 0
Anahtar Kelimeler: karabük tso kys ve mmys denetiminden geçti

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu