Karabükspor’dan Hasan Kartal’ın açıklamalarına tepki

Karabükspor’dan Hasan Kartal’ın açıklamalarına tepki

Karabükspor’dan Hasan Kartal’ın açıklamalarına tepki

Karabükspor, 0-0 biten Kardemir Karabükspor-Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının ardından E. Belediyespor Başkanı Hasan Kartal’ın yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Kardemir Karabükspor’un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor’un ve pilot takımı olan Etimesgut Belediyespor’un başkanı Hasan Kartal’ın maçın ardından basın mensuplarına verdiği demeçte, "Bir puan Karabük’e hiç yaramaz, üç puan da yaramaz" dediği hatırlatılarak, sözlerinin amacını aştığı, ne anlama geldiğini bilmeden söylediğini umdukları ifade edildi.
Açıklamada, "Kardemir Karabükspor, tarihinde gerek ulusal gerekse uluslararası birçok başarı elde etmiş büyük bir camiadır. Karabükspor camiasını küçümsemeye kalkışmak kimsenin haddi değildir. Günümüz şartlarında gencecik 30 profesyonel futbolcumuz sahada var olma mücadelesi vermektedir. Ortada alın teri ve emek var iken haddini aşan bir söylemi Kardemir Karabükspor camiası olarak kabul etmiyor ve şiddetle kınıyoruz. Özür dilemelerini bekliyoruz" ifadeleri yer aldı.


Spor 2.11.2020 17:38:22 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor