Karabük’te 606 Mehmetçik’ten Türk Kızılay’ına kan bağışı

Karabük’te 606 Mehmetçik’ten Türk Kızılay’ına kan bağışı

Karabük’te 606 Mehmetçik’ten Türk Kızılay’ına kan bağışı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde 606 mehmetcik, pandemi döneminde azalan kan stokları nedeniyle kan bağışında bulundu.
Karabük’te kan stoklarındaki azalmalardan dolayı ’Karabük’ün Kanında Hayat Var’ isimli kan bağışı kampanyası Safranbolu’da devam etti.
Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz’ün katılımları ile 125. Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı kışlasında düzenlenen etkinlikte korona virüs tedbirleri kapsamında 606 personel kan bağışında bulundu.
Safranbolu Kaymakamı Mehmet Türköz, Türk Kızılay’ının ata yadigarı olduğunu belirterek, “Salgın döneminde kan stoklarında azalma olduğunu aktaran Türköz, "Sağ olsun bu konuda halkımız tekrar alicenaplığını gösterdi. İlçemizde kan bağışında tekrar bir artış oldu. Burada yoğun bir katılım var. Biz de kanımızı verdik. Bütün askerlerimize canı yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varlar, iyi ki kampanyaya destek verdiler” dedi.


Güncel 1.03.2021 12:25:37 0

İlginizi Çekebilir

1

GÜNCELLEME 3 - Antalya'da devrilen yolcu otobüsündeki ölü sayısı 10'a yükseldi

2

Amed Sportif Faaliyetler - Adana Demirspor maçının ardından

3

GÜNCELLEME 3 - Burdur'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

4

AK Parti'li Çelik: İran'a bir dış müdahale çok daha kötü sonuçlar doğuracaktır

5

Osmaniye’de Şehit Kadir Dingil İçin Mevlid Programı Düzenlendi

6

AK Parti Sözcüsü Çelik, Osmaniye'de Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu:

7

1825 rakımlı Alacabel'de yarıyıl tatilinin son günü ziyaretçi yoğunluğu

8

Alanya'da denizde erkek cesedi bulundu

9

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik partisinin Osmaniye İl Başkanlığı'nda konuştu: (2)

10

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi