Karacabey için birlikte çalışmaya devam

Karacabey için birlikte çalışmaya devam

Karacabey için birlikte çalışmaya devam

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan ile birlikte son çıkan Cumhurbaşkanı Kararnamesiyle Karacabey Kaymakamlığından Bursa Vali Yardımcılığına atanan Dr. Yusuf Gökhan Yolcu’yu makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan da yer aldı. Gerçekleşen görüşmede, bu atamanın Karacabey için önemli bir gelişme olduğuna vurgu yapan Başkan Özkan,“Sayın Vali Yardımcımız ile Karacabey için çaba harcamaya devam edeceğiz. Kendisiyle her zaman uyum içinde çalışarak, Karacabey içingüzel işlere imza attık. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu gelişme Karacabeyliler içinde memnuniyetle karşılanmıştır” dedi.
Vali Yardımcısı Dr. Yolcu ise ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade ederek, Karacabey’deki hizmetlerin devamı için destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.Dr. Yolcu, ziyaretlerinden ötürü Başkan Özkan ve İşcan’a teşekkür etti.


Güncel 27.10.2020 12:19:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

2

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

3

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

4

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

5

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

7

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

8

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

9

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

10

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu