Karacabey’den deprem bölgelerine yardım tırları gitmeye devam ediyor

Karacabey’den deprem bölgelerine yardım tırları gitmeye devam ediyor

Karacabey’den deprem bölgelerine yardım tırları gitmeye devam ediyor

Karacabey Belediyesi, asrın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından, afet bölgesine yardım tırlarını göndermeye devam ediyor.
Karacabey Belediyesi, depremin yaşandığı ilk günün sabahından itibaren yardımda bulunduklarını ifade eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, afet bölgesine erzak ve içme suyu yüklenen 2 tırında daha yola çıktığını söyledi. Özkan, "Türk milleti, devlet ve millet çerçevesi içerisinde bu bölgede mağdur olan vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için gayret gösteriyor. Şimdiye kadar 53 yardım tırı gönderdik, bugün de 54. ve 55. yardım tırlarını uğurladık. Cenabı Allah bir daha böyle acılar göstermesin” dedi.
Öte yandan, Karacabey Belediyesi tarafından AFAD koordinesi ile bölgeye gönderilen tırların Hatay’ın Belen ilçesinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı kaydedildi.


Güncel 13.04.2023 17:32:54 0

İlginizi Çekebilir

1

32. Golf Mad Turnuvası sona erdi

2

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

3

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

4

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

5

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

6

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

7

Hatay'da fırtına etkili oluyor

8

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

9

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

10

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu