Karakol inşaatı yükseliyor

Karakol inşaatı yükseliyor

Karakol inşaatı yükseliyor

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, hukuk devleti olmanın bir gereği olarak sosyal hakların korunması, emniyet ve asayişin sağlanması, vatandaşların kendisini güvende hissedebilmesi gibi hususlar çerçevesinde kamu düzeninin sağlanması maksadıyla Çerkezköy’ün Kızılpınar Mahallesinde yapımı devam eden Jandarma Karakolu Hizmet Binası inşaatında incelemelerde bulundu.
Karakol hizmet binasıyla ilgili açıklama yapan Vali Yıldırım, “İnşaatına başlanan karakol ile beraber Kızılpınar Mahallesi daha da güvenli bir yer olacaktır. Mahallemizin nüfusu her geçen yıl daha da artmaktadır. Buraya da bir karakol merkezinin kurulması gerekiyordu. Buranın yapılması konusunda emek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
İncelemeleri sırasında Vali Aziz Yıldırım’a Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç ve ilçe protokolü eşlik etti.


Yurt Dünya 8.08.2020 11:41:13 0
Anahtar Kelimeler: karakol inşaatı yükseliyor

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor