Karaköprü’de ikram çeşmesinden limonata akıyor

Karaköprü’de ikram çeşmesinden limonata akıyor

Karaköprü’de ikram çeşmesinden limonata akıyor

Karaköprü Belediyesi tarafından hizmete sunulan ikram çeşmesinde sıcak havalarla birlikte soğuk limonata akmaya başladı. Cuma namazından sonra vatandaşlar ve çocuklar ikram çeşmesinden limonata içerek serinledi.
Karaköprü Belediyesinin hizmete koyduğu ikram çeşmesinde sıcak havalarda vatandaşların serinlemesi için soğuk limonata akıyor. Cuma günleri namazdan sonra çeşmeden limonata ikramı yapılırken özellikle çocuklar ve namazdan çıkan vatandaşlar limonataya ilgi gösterdi. Vatandaşlar bu hizmetinden dolayı Karaköprü Belediyesine ve Başkan Metin Baydilli’ye teşekkür ederken, ikram çeşmesinin hem ikram geleneği olarak hem de sıcak havalarda vatandaşların soğuk limonata içmesi bakımından güzel olduğunu dile getirdi.
Bu arada ikram çeşmesinden kış ayların da sabahları işe giden vatandaşlar ve okula giden öğrenciler için sıcak çorba ikramı yapılıyor.


Güncel 9.07.2021 15:16:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

3

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı

4

Adana'da işçileri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu 13 kişi yaralandı

5

Mersin'de minibüsün uçuruma yuvarlanması sonucu 1'i ağır 13 kişi yaralandı

6

Kaş-Demre kara yolunda dolu ulaşımı aksattı

7

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

8

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

9

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

10

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor