Karantinada kalan ailenin evinde yangın çıktı

Karantinada kalan ailenin evinde yangın çıktı

Karantinada kalan ailenin evinde yangın çıktı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde karantinada olan bir ailenin kaldığı binanın çatı katında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, 112 ekipleri dışarıya çıkan aileyi ambulansla aldı.
Edinilen bilgilere göre, Mesudiye Mahallesi Cevahir Sokak’ta 3 katlı binanın çatı katında henüz belirlenemeyeni bir nedenle yangın çıktı. Alevleri gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine yangın yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Polis ekipleri ise sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasıyla mahalleye dökülen meraklı vatandaşları uyararak evlerine gönderdi. Uzun uğraşlar sonucu yangın söndürüldü.
Öte yandan yangının çıktığı evde kalan 4 kişilik ailenin karantinada olduğu öğrenildi. Gelen sağlık ekipleri dışarda bekleyen aileyi ambulansa aldı. Yangının çıkış sebebi ise araştırılıyor.


Yurt Dünya 22.11.2020 00:14:31 0

İlginizi Çekebilir

1

Tami ve T-Soft'tan e-ticaret işletmelerine çoklu banka sanal POS çözümü

2

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

3

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

4

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

5

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

6

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

7

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi

8

Osmaniye'de 122 üreticiye ekipman desteğinde bulunuldu

9

Hatay’da toprağa gömülü halde bulunan 10 yaşındaki çocuğun tedavisi sürüyor

10

Osmaniye’de 122 üreticiye 3,3 milyon liralık ekipman desteği