Karataş Belediyesinden hizmet binası ve araçlarına saldırıldığı açıklaması

Karataş Belediyesinden hizmet binası ve araçlarına saldırıldığı açıklaması

Karataş Belediyesinden hizmet binası ve araçlarına saldırıldığı açıklaması

ADANA - Karataş Belediye Başkanı Ali Bedrettin Karataş, belediye hizmet binası ve araçlarına saldırı gerçekleştirildiğini, olayla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını bildirdi.
 

Karataş, yazılı açıklamasında, belediyenin Tuzla hizmet binasına saldırı gerçekleştiğini, iki hizmet aracının da kundaklandığını kaydetti.
 

Araçlardan birinin tamamen yanmış, diğerinin de hasarlı durum olduğunu belirten Karataş, "Kundaklama sonrası herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştır. Yapılan saldırıyı gerçekleştirenleri şiddetle kınıyoruz. Bu saldırı şahsıma değil Tuzla halkımıza ve Karataş halkımıza yapılmıştır. Saldırı ile ilgili gerekli suç duyuruları tarafımızca ilgili yerlere yapılmıştır. Bu saldırıyı gerçekleştirenler ile ilgili gerekli hukuki sürecin başlatıldığını kamuoyu ile paylaşmak isterim." ifadelerini kullandı.
 



Bölgeden 4.05.2024 11:31:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur Valisi Bilgihan Gölhisar'da köyleri ziyaret etti

2

Adana'da "2023 Türkiye Sismik Dizisinin Ardından Çalıştayı" yapıldı

3

Yeniköy Kemerköy Enerji'nin ağaçlandırma çalışmalarına OGM'den takdir belgesi

4

Kayseri'de öldürülen apartman görevlisinin eşi Kahramanmaraş'ta defnedildi

5

Stajyer öğrencilere, enfeksiyon ve iş güvenliği eğitimi

6

Osmaniye’de 90 Kişi Tutuklandı

7

Adana'da "Sayeban Gençlik Kitap Kahve" projesi hizmete girdi

8

Adana'da iş makinesinde çıkan yangın söndürüldü

9

İş Bankası'nın "Altın Gençler" geleneğiyle 54 yılda 4 bine yakın genç ödüllendirildi

10

Kırıkhan ilçesinde 148 uyuşturucu hap ele geçirildi