Kardan kapanan yollarda mahsur kalan vatandaşlar yaşadıklarını anlattı

Kardan kapanan yollarda mahsur kalan vatandaşlar yaşadıklarını anlattı

Kardan kapanan yollarda mahsur kalan vatandaşlar yaşadıklarını anlattı

OSMANİYE - Osmaniye'de dün başlayan kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan Osmaniye-Gaziantep kara yolunda mahsur kaldıktan sonra kurtarılarak Bahçe ilçesindeki misafirhane ve yurtlara yerleştirilen vatandaşlar yaşadıklarını anlattı.

Adana'da gittikleri cenazeden Diyarbakır'a dönerken yolun kapanmasıyla bindikleri minibüste mahsur kaldıklarını söyleyen Hacı Sabri Özdemir, "Yolda önce bir tesise girdik. Tesiste beklerken neredeyse donmak üzereydik. Sonra jandarma bizi bu yurda getirdi. Gece burada kaldık. Devletimiz sağ olsun yemeğimizi verdiler, çayımızı verdiler, yatacak yer verdiler. Burası olmasaydı orda donup ölmüştük. Allah razı olsun." dedi.

Aynı minibüste yolculuk yapan Hüseyin Pekok da yolda kaldıklarında kendilerini yurda getirip yatırdıklarını, yurtta da kendilerine çok iyi baktıklarını ifade ederek, yetkililere teşekkür etti.

Mersin'den kendi özel araçlarıyla Şanlıurfa'ya giderken yolda kalan Mustafa Altınok ve Yakup Dereli, yolda mahsur kaldıklarında kendilerine sıcak çorba ve kumanya verildiğini, daha sonra ise yurda getirilerek geceyi yurtta geçirdiklerini ifade etti.

Diyarbakır'a giderken bindiği minibüs yolda kalan Cevdet Özdemir de, "Diyarbakır'a giderken her taraf bir anda kapandı. Önce bir dinlenme tesisine gittik. Orda jandarma bizi bu yurda getirdi Allah razı olsun. Burada bize çok iyi baktılar. Yemeğimizi, çayımızı, yatacak yerimizi verdiler. Allah devletimizden ve yardım edenlerden razı olsun." ifadesini kullandı.



Bölgeden 20.01.2022 16:17:42 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da otomobilin durağa çarpması sonucu 7 kişi yaralandı

2

Hatay'da ayağına demir korkuluk saplanan kişi yaralandı

3

Hataylı depremzedeler, köy tipi konutlarında ilk bayramlarına giriyor

4

Adana'daki saman balyası yangını söndürüldü

5

Hatay'da ramazan ayının son teravih namazı kılındı

6

Belen'de Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 179. yılı kutlandı

7

Dörtyol'da çocuklar ramazanın maneviyatını camideki etkinliklerle öğreniyor

8

Adana-Pozantı-Ankara Otoyolu'nda bayram yoğunluğu

9

Hatay'da restore edilen vakıf eser sayısı 59'a yükseldi

10

Adana'da bir evde silah ve uyuşturucu ele geçirildi