KARDEMİR’de ‘8D Problem Çözme Teknikleri Eğitimi’ sona erdi

KARDEMİR’de  ‘8D Problem Çözme Teknikleri Eğitimi’ sona erdi

KARDEMİR’de ‘8D Problem Çözme Teknikleri Eğitimi’ sona erdi

Türk ağır sanayisinin ilk fabrikası olan Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş’de ‘8D Problem Çözme Teknikleri Eğitimi’ni başarılı bir şekilde tamamlayan personellere sertifikaları verildi.
KARDEMİR’de personellerin problemlere daha etkin çözümler geliştirebilmesi adına geçtiğimiz Mayıs ayında başlatılan ‘8D Problem Çözme Teknikleri Eğitimi’ sona erdi. Yaklaşık 5 ay süren eğitime 8 grupta farklı ünite ve pozisyonlardan 150 personel katıldı.
Eğitmen Sinan Poleter, problemlerin çözümü konusunda kurumsal farklılıkları birbiriyle dengeli ve uyumlu hale getirmek ve en iyi problem çözme yöntemini geliştirmek üzere KARDEMİR’de 150 kişilik ekipten 8D problem çözme uzmanı ile kök neden analisti yetiştirildiğini belirtti.
Pandemi koşulları göz önünde bulundurularak yapılan programda sunum yapan katılımcılara başarı sertifikaları verilirken, projenin anısına KARDEMİR Genel Müdürü Necdet Utkanlar tarafından Polater’e hediye takdimi yapıldı.


Güncel 5.04.2021 17:46:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

2

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

3

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

4

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

5

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

6

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

7

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

8

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

9

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu

10

Obilet kayak tatili için öne çıkan rotaları paylaştı