’Kardeşim Üşümesin’ bu yıl da kalpleri ısıttı

’Kardeşim Üşümesin’ bu yıl da kalpleri ısıttı

’Kardeşim Üşümesin’ bu yıl da kalpleri ısıttı

Miniklerin yüzünü güldüren ‘Kardeşim Üşümesin’ projesinin bu yılki son durakları Balıkesir ve Çanakkale ile tamamlandı. Bursa’dan yola çıkan iyilik hareketi ile her yıl olduğu gibi yine bin çocuğun gülümsemesi kazanıldı.
Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından 2013 yılında hayata geçirilen ve bugüne kadar 9 bin çocuğun gülümsemesini kazanan Kardeşim Üşümesin projesi, İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile işbirliği sağlayarak köy okullarına yardım eli uzattı.
Balıkesir’in Dursunbey ilçesine bağlı Kavacik İlkokulu ile Çanakkale’nin Biga ilçesine bağlı Hamdibey Okuluna ulaşan UEDAŞ, bu okullardaki miniklerin mont, atkı, bere ve eldivenden oluşan kışlık kıyafet ihtiyacını karşıladı.
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’nın yani sıra bu yıl Kars’taki okullara da ulaşan sürdürülebilir sosyal sorumluluk projesi ‘Kardeşim Üşümesin’ projesiyle çocukların yüzünü güldürmeye devam edeceği bildirildi.


Güncel 25.02.2022 14:48:51 0

İlginizi Çekebilir

1

"Gelidonya'nın son fenercisi" ışıkları artık anılarını tazelemek için yakıyor

2

Yeni Malatyaspor yeterli oyuncuyla sahaya çıkmadığı için Isbaş Isparta 32 FK maçı iptal edildi

3

GÜNCELLEME 4 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

4

Sudan'a çadır ulaştıracak gemi Mersin'den uğurlandı

5

İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası keman virtüözü Robert Lakatos'u ağırladı

6

GÜNCELLEME 3 - Osmaniye'de yolcu otobüsünün tıra çarptığı kazada 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı

7

Antalya'da "Gönüllülük Ödülleri" programı düzenlendi

8

Türk Sağlık-Sen Rize Şubesi’nde Hemşehrimiz Süleyman Sarısoy Dönemi Başladı

9

IAEE MECA Konferansı'nda kritik minerallerin enerji dönüşümündeki rolü ele alındı

10

Ormana'ya "en iyi turizm köyü" tabelası takıldı