Kardeşini ve yeğenini öldüren şahıs yakalandı

Kardeşini ve yeğenini öldüren şahıs yakalandı

Kardeşini ve yeğenini öldüren şahıs yakalandı

Ordu’nun İkizce ilçesinde yer davası yüzünden kardeşini ve yeğenini öldüren şahıs fındık bahçesinde yakalandı. İkizce İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince teknik ve fiziki takip sonucu suç aleti ile birlikte fındık bahçesinde yakalanan şahıs Ünye Adliyesine sevk edildi.
Olay, ilçeye bağlı Yukarı Karlıtepe Mahallesi’nde geçen hafta pazar günü meydana gelmişti. İddiaya göre fındık bahçesinde Ramis Tiryaki (66) ile kuzeni Hüseyin Tiryaki arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine Ramis Tiryaki, Hüseyin Tiryaki’ye tabancayla ateş etti. Bu sırada bahçede olan Saadet ve akrabası Muhammet Tiryaki’ye de kurşunlar isabet etti.
Olay yerinden kaçan Ramis Tiryaki, daha sonra evi önünde patoza fındık veren kardeşi Mehmet Tiryaki’nin yanına gitti. Ramis Tiryaki, bilinmeyen nedenle kardeşi Mehmet Tiryaki, patoz sahibi Emre Keş ve harmandaki kuzeni Ersin Tiryaki’yi de tabancayla vurdu. Olayda katil zanlısının kardeşi Mehmet Tiryaki, yeğeni Hüseyin Tiryaki hayatını kaybetti.
Olaydan sonra kayıplara karışan Ramis Tiryaki, İkizce İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince fındık bahçesinde yakalandı. Katil zanlısı, Ünye Adliyesine sevk edildi.


Yurt Dünya 21.08.2020 14:41:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da kalorifer kazanının patlaması sonucu yangın çıkan evdeki 3 kişi yaralandı

2

Mersin'de çikolata yedikten sonra rahatsızlanan 10 öğrenciden 7'si taburcu edildi

3

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, Mersin'de konuştu:

4

"İyilik Korosu" Türkan Şoray ile Mersin'de aynı sahneyi paylaşacak

5

Hatay'da tır dorsesinde 220 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

6

Bozyazı ilçesinde kamyonetle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

7

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

8

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

9

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

10

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı