Kargo, kurye, taksi ve dolmuş şoförleri aşılanmaya başladı

Kargo, kurye, taksi ve dolmuş şoförleri aşılanmaya başladı

Kargo, kurye, taksi ve dolmuş şoförleri aşılanmaya başladı

Korona virüsüyle mücadele kapsamında bu gün itibariyle kargo, kurye, taksi ve dolmuş şoförleri, aşılanmaya başladı.
Korona virüsüyle mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığınca başlatılan aşı seferberliğince, kargo, kurye, taksi ve dolmuş şoförleri aşılanmaya başladı. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelen kargo, kurye, taksi ve dolmuş şoförleri aşılarını oluyor.
Motokurye Hamit Koçak, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıklamasını ardından hemen randevusunu alıp aşıya geldiğini belirterek sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Kargo, kurye, taksi ve dolmuş şoförleri aşı önceliğine getirilmesinin mutluluğunu yaşayan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkan Vekili ve Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, “Sağlık Bakanlığımızın Haziran ayının başında başlatmış olduğu aşı seferberliği hızlanmasıyla bu gün kargo, kurye, taksi ve dolmuş şoförlerimiz sıralarını alıp aşılarını olmaya geldi. Hayırlı olsun. Aşı olmak zorundayız. Aşı bu işin kesin çözüm noktası. Lütfen herkes aşısını olsun” dedi.


Güncel 12.06.2021 12:57:20 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı