Kariyer ofisinden istihdam için yeni mülakat

Kariyer ofisinden istihdam için yeni mülakat

Kariyer ofisinden istihdam için yeni mülakat

Ankara Keçiören Belediyesi’nin iş başvuru merkezi olan Kariyer Ofisi işverenle iş arayan vatandaşlar arasında köprü olmaya devam ediyor.
Kariyer Ofisi yetkilileri istihdam çalışmaları çerçevesinde ilaç ve serum sektöründe çalışmak üzere başvuru yapan personellerle mülakat gerçekleştirdi. Mülakatlarda ihtiyaca göre personel yönlendirmek için yetenekli adaylar seçildi.
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Ankara’daki işverenlerle sürekli iletişim halinde olduklarını ve iş arayan vatandaşlar için ön ayak olmaya devam ettiklerini belirterek, “Belediyemize iş başvurusu yapanlar uzmanlarımız tarafından mutlaka değerlendiriliyor, yeteneklerine göre gruplandırılarak işverenle buluşturuluyorlar. Böylece onların iş sorununa, işverenimizin de nitelikli eleman ihtiyacına cevap vermiş oluyoruz. İş arayanlar da işverenlerimiz de web sitemize bıraktıkları ilanlarla personel bulma konusunda ücretsiz hizmet alıyorlar” dedi.


Güncel 2.02.2023 14:22:29 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kuvvetli yağış hayatı olumsuz etkiledi

2

Savunma ve havacılıkta ihracat da hedefler de büyüyor

3

AK Parti Bozyazı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı yapıldı

4

Allianz Türkiye bireysel emeklilikte geniş fon seçenekleri sunuyor

5

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Özdemir, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

6

COP31 iklim kriziyle mücadelede tarım teknolojilerini ön plana çıkaracak

7

TZOB Genel Başkanı Bayraktar, Antalya'da su baskınından etkilenen çiftçileri ziyaretinde konuştu:

8

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Antalya'da KYGM Eğitimciler Kampı'nda konuştu:

9

Ticaret Bakanı Bolat, "5. Savunma ve Havacılık Sanayiinde Küresel Stratejiler Konferansı"nda konuştu:

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Çocuk İyilik Merkezi uzuv kaybı yaşayan 161 depremzedeye umut oldu