Kars eksi 15’i gördü, kapı kilitleri dondu

Kars eksi 15’i gördü, kapı kilitleri dondu

Kars eksi 15’i gördü, kapı kilitleri dondu

Kars eksi 15’i gördü, iş yerlerinin kapı kilitleri dondu, aç kalan yaban ördekleri ise Kars Çayı’nın açık bölgelerinde yiyecek aradı.
Kar yağmayan Kars’ta Sibirya soğukları hüküm sürüyor. Soğuk havanın etkili olduğu ilde, soğuktan her şey donarken, yaban hayvanları da soğuk havadan nasibi aldı.
Büyük bölümünün buz tuttuğu Kars Çayı’nda yeşilbaş yaban ördekleri yiyecek arayışına geçti. Yaban ördekleri çayın donmayan bölgelerine gelerek karınlarını doyurdu. Kars’ta bir iş yerinin ise cam ve kapı kilidi dondu.
Kars’ta soğukların etkili olduğunu ifade eden vatandaşlar, “Aşırı bir soğuk var, an görmüş olduğunun gibi işyerlerinin kapı, pencereleri ve kilit yerleri dondu” dedi.
Öte yandan Sibirya soğuklarının etkili olduğu Kars’ta, hava sıcaklığı gece eksi 18’e düştü. Hava sıcaklığının eksi 18’e düşmesiyle ilde adeta her yer buz tuttu. Sabah saatlerde ise termometreler eksi 15’i gösterdi.


Güncel 26.01.2023 11:43:36 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otomobilde çıkan yangın söndürüldü

2

Antalya'nın yüksek kesimleri beyaza büründü

3

Adana'da evde çıkan ve okul lojmanına sıçrayan yangın söndürüldü

4

Voleybol: SMS Grup Efeler Ligi

5

Kahramanmaraş'ta "UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı Bilgilendirme Toplantısı" düzenlendi

6

Hatay'da fırtına etkili oluyor

7

Hatay'da eşini baltayla öldürerek evin banyosuna gömen zanlı tutuklandı

8

LÖSEV gönüllüleri "Dünya Gönüllüler Günü"nde bir araya geldi

9

Mobilya sektörü MOSDER Business'ta buluştu

10

Adana'da Ukraynalı çocuklar için merkez açıldı