Karslı güvenlikçiler tilkiyi eliyle besliyor

Karslı güvenlikçiler tilkiyi eliyle besliyor

Karslı güvenlikçiler tilkiyi eliyle besliyor

Karslı güvenlikçiler, sık sık nöbet tuttukları nizamiyeye gelen tilkiyi elleriyle besliyor. Tilki ile güvenlikçilerin dostluğu ise şaşırtıyor.
Kars Kafkas Üniversitesi’nde (KAÜ) güvenlik görevlisi olarak görev yapan Yetkin Sarman ve arkadaşlarının her gün nöbet tuttukları nizamiyeye gelen tilki arasında gönül bağı kuruldu. Önceleri güvenlikçilerden kaçan tilki, daha sonra güvenlikçilerin elinden ekmek yemeye başladı. Güvenlikçilerle dost olan kızıl tilki, her akşam nizamiyeye gelerek karnını doyurduktan sonra gidiyor.
Nizamiyeye gelen tilkiye “Gel ne istiyorsun. İki ekmeğimizi yedin. Bize ekmek kalmadı" diyen Yetkin Sarman, "Ne kadar tatlı, hele şuna bak. Bugünkü misafirimiz tilki, bizden ekmek istiyor. İki ekmek yedi” diye konuştu.


Güncel 8.11.2020 09:20:03 0

İlginizi Çekebilir

1

Teknosa Mağazacılar Günü'nü çalışanlarıyla kutladı

2

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu

3

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu'ndan İl Milli Eğitim Müdürü Özdemirci'ye ziyaret

4

Futbol: Trendyol 1. Lig

5

Mersin'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

6

Sumbas'ta Filistin'e destek kermesi düzenlendi

7

Adana'da ilkokul öğrencileri, Filistinli çocuklar için gökyüzüne balon bıraktı

8

KoçDigital ITSA 2025'te yapay zeka çözümlerini sergiledi

9

Ford Otosan ve Tohum Otizm Vakfı'ndan nöroçeşitlilik odaklı istihdam programı

10

Turkcell Superbox 5G modemleri satışa sundu