Kars’ta yavru köpekler emin ellerde

Kars’ta yavru köpekler emin ellerde

Kars’ta yavru köpekler emin ellerde

Eski Kars-Göle karayoluna anneleriyle birlikte bırakılan yavru köpekler hayvan barınağına götürüldü.
İhlas Haber Ajansı ’nın servis ettiği “Kars’ta onlarca yavru köpek yola bırakıldı”, “Anneleri toprağı kazarak yavru köpeklere yuva yaptı” başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi.
Haberin yayımlanmasından sonra belediye personeline talimat veren Vali/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, yavru köpekler ve anneleri bulunduğu yerden aldırdı.
Belediye ekiplerince araca alınan köpekler, Kars Belediyesi Hayvan Barınağı’na nakledildi. Burada veteriner hekimlerce kontrol edilen köpekler, daha sonra yeni ve sıcak yuvalarına yerleştirildi. Yetkililer tarafından yiyecek ve suları da verilen yavru köpekler, kışı sıcak ortamda geçirecek.
Kars Valisi/Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, sosyal medya hesabından da, “Can dostlarımız emin ellerde, Göle karayoluna başıboş bir şekilde bırakılan anne köpek ve yavruları belediye ekiplerimiz tarafından alınarak barınağa nakledilmişlerdir” paylaşımını yaptı.


Güncel 8.11.2021 13:33:56 0
Anahtar Kelimeler: kars’ta yavru köpekler emin ellerde

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol Süper Lig

2

Isparta'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

3

Hatay'da Milli Mücadele'de ilk kurşunun atılışının 107. yıl dönümü kutlandı

4

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarını sürdürdü

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

6

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

7

EFVET genel konferansı Antalya'da düzenlenecek

8

Deloitte "Teknoloji Trendleri 2026" raporunu yayımladı

9

Hatay'da kırsal deprem konutlarının yapımı sürüyor

10

Binance TR ve Matriks'ten kripto varlık işlemlerinde işbirliği