Kaş Belediyesi Londra’da Turizm Fuarı’na katıldı

Kaş Belediyesi Londra’da Turizm Fuarı’na katıldı

Kaş Belediyesi Londra’da Turizm Fuarı’na katıldı

Kaş Belediyesi, İngiltere’nin başkenti Londra’da 7-9 Kasım’da düzenlenen Dünya Turizm Fuarı’na (World Travel Market-WTM) katıldı.
Kaş, Londra’da Excel fuar alanında kurulan stantta ikinci kez tanıtıldı. Büyük ilgi gören Kaş standına gelen ziyaretçilere, tanıtıcı broşür, kitapçık, magnet gibi hediyeler verildi.
Başkan Mutlu Ulutaş, yaptığı açıklamada, Kaş’ın tarihi, doğal ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına katkı sunmak için WTM Londra Turizm Fuarı’na katıldıklarını söyledi.
Sektör temsilcileriyle yaptıkları görüşmelerin oldukça verimli geçtiğini aktaran Başkan Ulutaş, Kaş’ı ulusal ve uluslararası fuarlarda tanıtmaya devam edeceklerini belirtti.
Öte yandan, Başkan Ulutaş ve beraberindeki heyet, Londra Büyükelçisi Ümit Yalçın’ı ziyaret ederek, Kaş’ın turizm potansiyeliyle ilgili görüşmeler gerçekleştirdi.
Turizm ve seyahat sektörü temsilcilerini bir araya getiren uluslararası fuara, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Özel Kalem Müdürü Ali Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Meclis Üyeleri Hüseyin Sertçelik ve İsmail Kavcar ile ilçeden çok sayıda turizmci katıldı. Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan WTM Londra Turizm Fuarı, 9 Kasım’da sona erdi.


Güncel 10.11.2022 15:43:04 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik'te uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

Mersin'de merdiven altı üretilen 6 bin 86 kavanoz sahte krem ele geçirildi

3

Rönesans Holding iştiraki Ballast Nedam, Hollanda'da 933 konutun satışını gerçekleştirdi

4

Koleksiyon Mobilya'dan 2025 yılında 80 milyon lira net kar

5

Osmaniye’de rezerv alanlarındaki konut ve işyeri çalışmaları sürüyor

6

Osmaniye’de tamamlanan 10 köy konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

7

Mersin'de silahla kuyumcuyu soyan zanlı tutuklandı

8

Antalyaspor'da Trabzonspor maçı hesapları

9

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

10

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi