KATSO’dan gece yarısı bildirisine tepki

KATSO’dan gece yarısı bildirisine tepki

KATSO’dan gece yarısı bildirisine tepki

Kars Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu 104 emekli amiral tarafından yayımlanan gece yarısı bildirisine tepki gösterdi.
Başkan Alibeyoğlu, “Demokrasilerde esas olan milli iradenin üstünlüğüne saygı ve hukuka bağlılıktır. Demokrasinin gücü, milletin iradesine dayanmasından gelir” dedi.
Alibeyoğlu, “Bizler Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak irademize sahip çıkacak kudretteyiz. Milletimizin iradesini yok sayan, anti demokratik tüm niyetleri ve hevesleri reddediyoruz. KATSO olarak 104 emekli amiral tarafından yayımlanan gece yarısı bildirisini kınıyoruz. Darbe iması yapanlara karşı Kars Ticaret ve Sanayi Odası camiası olarak milletimizin ve devletimizin yayındayız” diye konuştu.


Güncel 5.04.2021 10:08:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu