KAÜ Veteriner Fakültesi VEDEK tarafından akredite edildi

KAÜ Veteriner Fakültesi VEDEK tarafından akredite edildi

KAÜ Veteriner Fakültesi VEDEK tarafından akredite edildi

Kars Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) tarafından akredite edildi.
Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanlığı’nın davetiyle Kars Bölgesi VHO Yönetim Kurulu olarak Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunu serbest ve kamu görevlisi veteriner hekim üyeleri ile birlikte Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) heyeti ile Kars ziyaretleri esnasında bir araya geldi.
VHO yönetimi olarak VEDEK’e Veteriner Faktültesi’nin ülke ve bölge için önemini, köklü geleneğini ve kültürünü kendilerine anlatma fırsatı bulmuştuk.
VHO Başkanı Ercan Ödül, Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Veteriner Hekimliği Eğitim Kurumları ve Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (VEDEK) tarafından akredite edildiği haberini memnuniyetle aldıklarını belirtti.
Ödül, Akreditasyon sürecinde emeği geçen 65. Hükümette Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyon Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç’a, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu’ya, Rektör Yardımcıları, Fakülte Öğretim Üyeleri, Fakülte idari personelimize ve Veteriner Fakültesi Dekanlığına teşekkür etti.
KAÜ’ye hayırlı olmasını temennisinde bulunan Ödül, Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesinin Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE) Akreditasyon Komisyonu tarafından akredite edildiğini görmek istediklerini sözlerine ekledi.


Güncel 6.03.2022 15:49:59 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi ihracat odaklı büyümeyi sürdürecek

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremde hasar gören 500 Evler Sitesi'nin yerinde güvenli konutlar yükseldi

3

Antalya'da yolcu otobüsü şarampole devrildi

4

Adana, Hatay, Mersin, Kayseri, Osmaniye ve Niğde'de 287 bin 254 su kuşu sayıldı

5

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, BOTAŞ Dörtyol Terminali'nde konuştu:

6

Gülnar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Zeynel Nar yeniden görevine seçildi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan 117 saat sonra kurtarılan Zeliha, öğretmenlik hayaline protez bacakla ilerliyor

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerde hasar gören Kahramanmaraş'taki altyapı sil baştan yapılıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Sağlıkçı olarak geldiği deprem bölgesine 21 kütüphane, 135 bin kitap kazandırdı

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremden sonra inşa edilen hastanede 2 yılda 73 bin ameliyat gerçekleştirildi