Kavşağa siyah çelenk koyup trafik kazalarını protesto ettiler

Kavşağa siyah çelenk koyup trafik kazalarını protesto ettiler

Kavşağa siyah çelenk koyup trafik kazalarını protesto ettiler

Afyonkarahisar’da son yıllarda ölümlü trafik kazalarının sıkça yaşandığı bir kavşakta önlem alınmasını isteyen vatandaşlar bölgeye siyah çelenk koyup, belediye başkanını protesto ettiler.
Emirdağ ilçesinde Suvermez Kavşağı’nda toplanan vatandaşlar yaşanan trafik kazalarının önüne geçilmesi için yetkililerin önlem almasını istedi. Vatandaşlar Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’nun bölgeye battı-çıktı sözü vermesine rağmen projeyi hayata geçirmediğini öne sürerek, kavşağa çelenk koyup yaşananları protesto ettiler. Kavşakta 2023 yılında meydana gelen trafik kazasında onlarca kişinin yaralandığını ve 4 kişinin hayatını kaybettiğini ifade eden vatandaşların açıklama esnasında ellerinde kazaların fotoğraflarının yer aldığı dövizleri taşımaları ise dikkatlerden kaçmadı.
CHP Milletvekili Burcu Köksal’ın da destek verdiği çevre sakinleri kavşakta battı çıktı yapılması ile kazaların büyük oranda önüne geçilebileceğini belirterek, olaysız bir şekilde dağıldılar.
Öte yandan, açıklama esnasında herhangi bir olumsuz yaşanmaması içinde jandarma tarafından güvenlik önlemi alındı.


29.04.2023 12:05:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de deprem sonrası 13 bin 573 bağımsız bölümün ihalesi yapıldı

2

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Hatay'da ziyaretlerde bulundu

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremlerden etkilenen Hatay, 2027'de tamamen yenilenmiş altyapıya kavuşacak

4

IC İçtaş İnşaat King Khalid Uluslararası Havalimanı terminallerinin yapımını tamamladı

5

Hatay'da minibüsle çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

6

Beyaz örtü içinde Salda Gölü manzaralı kayak keyfi

7

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Deprem, vefat, tedavi zorluklarını sporla aştı, milli takımla gururlandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde 14 sporcusunu kaybeden İstiklalspor, sahadaki başarısıyla kente umut oluyor

9

Kolon kanserinde düzenli tarama erken tanı için belirleyici rol oynuyor

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede aşçı, kendisini hayata bağlayan AFAD arama kurtarma ekibiyle buluştu