Kayalıklardan düşen dağcının cansız bedeni çıkarıldı

Kayalıklardan düşen dağcının cansız bedeni çıkarıldı

Kayalıklardan düşen dağcının cansız bedeni çıkarıldı

Kahramanmaraş’ta arkadaşlarıyla çıktığı dağda kaybolan amatör dağcının cansız bedeni kayalıklardan çıkarıldı.
Gaziantep’ten Kahramanmaraş’ın Düldül Dağı’na doğa yürüyüşü için gelen Ali Gür (50), Murat Kargın (44) ve Sevgi Erol (30) kaybolmuş, kaybolan dağcılardan Ali Gür ve Sevgi Erol kurtarılmıştı.
Kayıp dağcı için AFAD, AKUT, Jandarma Arama Kurtarma Timleri (JAK), korucular ve yöre halkı arama çalışmaları başlattı. Ekipler, kayalıklara düşen ve hayatını kaybeden Murat Kargın’ın bulunması için saatlerce arama çalışmaları yaptı. Kargın’ın bulunan cansız bedeni yaklaşık 6 saat sonra bulunduğu kayalıklardan çıkarılarak cenaze aracına konuldu.
Gaziantep’in Şehitkamil ilçesindeki Ömer Humanızlı İlkokulunda görev yaptığı öğrenilen amatör dağcının cenazesi otopsi işleminin ardından memleketi Gaziantep’e gönderildi.


Yurt Dünya 4.06.2020 17:10:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da otoyol gişelerinde direğe çarpan tırda yangın çıktı

2

Hatay'da 24 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan firari hükümlü yakalandı

3

Antalya'da kamyonetle çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

4

ALKÜ'de 40-60 yaşlarındaki bireyler üniversite deneyimi yaşadı

5

Toprakkale’de kadınlar eva çiçek kursuyla meslek ediniyor

6

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yayman, Hatay'da konuştu:

7

Burdur İl Emniyet Müdürü Kurt, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

8

Hatay'da zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı

9

Alanyaspor, Eyüpspor maçına hazır

10

Kahramanmaraş’ta kaçakçılık operasyonunda 2 şüpheli yakalandı